Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě se pořád motá a nechce jíst

Od: nela* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Mám kotě a psa. Bohužel můj pes pravděpodobně kotě v neděli napadl a kotě se těď pořád motá, chodí do kolečka, nechce nic jíst. Mám i jeho maminku a tak se k němu vůbec nezná. Přehlíží ho a nenechá ho od sebe ani pít. Nevím co dělat. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Jestli máte trochu soucitu tak utíkejte na veterinu.Tipla bych tak otřes mozku...pokud s ním pes měl konflikt.Pokud jej matka nechce krmit,tak je možné,že pomalu umírá a pomoct by se mu mělo!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevíte, co máte dělat? On existuje obor veterinář a ten by určitě věděl více.

Ale, píšete, že kotě napadl pes - zřejmě mu ublížil. Kotě nechce jíst, ale kočka ho nechce krmit, což je v rozporu. Připravte se na to, že kotě dlouho nevydrží. Zdravím!

tarantel*
hodnocení

0x

To bude dobré, za den nebo za dva v klidu umře. Pokud nechcete jet k veterináři, jebněte ho aspoň lopatou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]