Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou to výkaly?

Od: janama* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

na balkoně se mi již několikrát objevilo cosi. Na výkaly se mi to zdá příliš pravidelné. Prosím, poradíte mi, co jiného by to mohlo být? Děkuji.

Jsou to výkaly?
Jsou to výkaly? #2
Jsou to výkaly? #3

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a to je pouze v té misce pod květníkem? Možná to je vývržek - tedy, to, co nelze strávit. Proveďte rozbor nálezu. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

doplněno 03.08.15 19:29:

Pokud by to bylo z té rostliny (např. plody), tak by to muselo být viditelné už na té rostlině (před opadem). Není to masožravka a nevyvrhuje zbytky ?

doplněno 03.08.15 19:50:

janama - jak často se to tam nachází, resp. toto je úroda např. za jednu noc? Má ta borovice nějaké šišky? Když s ní zatřesete, tak z ní nic nepadá? Proběhl již výslech dětí (nebo pejska)?

Má to nějakou vůni či zápach (chuť po Vás snad ani nechci)?

doplněno 03.08.15 20:18:

janama - no, já bych to také neochutnával . Tak pejsek se nepřiznal, padá to ze stromku, tak by to muselo vyvrhávat zvíře, které létá a na stromek usedá. Ale, je toho hodně najednou.

Ovšem, když to voní přírodně, tak bych si zjistil něco o tom druhu borovice, jestli to nejsou např.

její plody. Případně by to mohlo být nafoukané nějaké krmivo pro zvěř (granulované seno=?).

Více už asi nedám.

janama*
hodnocení

Je to úroda za 2 noci. Na balkoně jsem to našla již 3x.

Borovice (přerostlá bonsai) šišky nemá. Když jsem s ní zatřásla, vypadly asi 3 bobky a suché jehličí.

Bydlím sama, nikdo tady neškodí a ze psa nic nedostanu.;)

Zkusila jsem to rozmačkat mezi prsty a mám pocit, že to voní jako seno a je to zelené, možná to opravdu budou ty vývrhy, jak jste psal, ale to by mi sem muselo létat hejno potvor a najednou vyvrhávat.

Na ochutnání nemám odvahu. ;)

janama*
hodnocení

Asi máte pravdu, možná sedá na borovici nebo na zábradlí. Zametu a budu sledovat. Děkuji Vám.

Jsou to výkaly? #4

hodnocení

0x
A není to něco z té rostliny co tam pěstujete? Přijde mi, že se to soustředí okolo ní..

hodnocení

0x

Co je v tom květináči?

cesmina*
hodnocení

0x

Mě to přijde jako nějaké granule jedu pro hlodavce nebo křupky.Má to stejný tvar jak vytlačené strojkem.

janama*
hodnocení

V květináči je malá borovice. Na balkoně je květináčů víc, ale je to jen okolo té borovice na zemi a v podmisce. Zkusila jsem to rozmáčknout a rozdrobilo se to.
Nestrašte mě granulemi, mám malého psa. ;) Nevím, jak by se tam mohly dostat, bydlím v 1. patře.

A nepřitáhl je odněkud ten váš psíček? *nevi*
janama*
hodnocení

Ne, nemohl. Hlídám, aby nic venku nejedla. Musela by přijít s plnou tlamou.

cesmina*
hodnocení

0x

A co je nad Vaším balkónem?

janama*
hodnocení

Také balkon a nikdo tam nebydlí.

marfusa*
hodnocení

0x

Když jsme chtěli vědět, co za brouka u nás leze, došli jsme s tím na Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy. Tam to budou vědět.

hodnocení

0x

Nechodí na borovici veverka,?

doplněno 04.08.15 09:03:

Ona si tak značkuje teritorium..

janama*
hodnocení

Nevím, ještě jsem ji na balkoně neviděla, ale bydlíme kousek od lesa, tak by to bylo možné.

pajulka*

Veverka má větší bobky,co takhle špionážní filmek,kamera apod? nebo už jste na to přišla.co to je?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]