Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na balkoně se mi již několikrát objevilo cosi. Na výkaly se mi to zdá příliš pravidelné. Prosím, poradíte mi, co jiného by to mohlo být? Děkuji.
Dobrý den, a to je pouze v té misce pod květníkem? Možná to je vývržek - tedy, to, co nelze strávit. Proveďte rozbor nálezu. Zdravím!
doplněno 03.08.15 19:29:Pokud by to bylo z té rostliny (např. plody), tak by to muselo být viditelné už na té rostlině (před opadem). Není to masožravka a nevyvrhuje zbytky ?
janama - jak často se to tam nachází, resp. toto je úroda např. za jednu noc? Má ta borovice nějaké šišky? Když s ní zatřesete, tak z ní nic nepadá? Proběhl již výslech dětí (nebo pejska)?
Má to nějakou vůni či zápach (chuť po Vás snad ani nechci)?
doplněno 03.08.15 20:18:janama - no, já bych to také neochutnával . Tak pejsek se nepřiznal, padá to ze stromku, tak by to muselo vyvrhávat zvíře, které létá a na stromek usedá. Ale, je toho hodně najednou.
Ovšem, když to voní přírodně, tak bych si zjistil něco o tom druhu borovice, jestli to nejsou např.
její plody. Případně by to mohlo být nafoukané nějaké krmivo pro zvěř (granulované seno=?).
Více už asi nedám.
Je to úroda za 2 noci. Na balkoně jsem to našla již 3x.
Borovice (přerostlá bonsai) šišky nemá. Když jsem s ní zatřásla, vypadly asi 3 bobky a suché jehličí.
Bydlím sama, nikdo tady neškodí a ze psa nic nedostanu.
Zkusila jsem to rozmačkat mezi prsty a mám pocit, že to voní jako seno a je to zelené, možná to opravdu budou ty vývrhy, jak jste psal, ale to by mi sem muselo létat hejno potvor a najednou vyvrhávat.
Na ochutnání nemám odvahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.