Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
včera mi zdrhla fena, za psem který se běžně toulá (bišonek nebo maltézák) a majitel s tím nic nedělá
honila jsem je a chytala po celý vsi a dokonce i za barákem po poli, ale taky jsem je třeba 3 min - 5 min neviděla..
mohlo dojít k nakrytí? a muze nakryt i bez svazani?
já mám psa středního plemene
doplněno 01.08.15 09:13:jinak fena hara a dneska ma asi 12.den
Nejspíše vaši čubinku bišonek nakryl. Se svou fenkou jsem jela z Ostravy do Prostějova za pejskem. Psina nastavovala, ale bolestivě vřískala i nějaká krev byla, takže ke svázání nedošlo. První pes byl jediným krycím psem na Severní Moravě a kryl velmi často, takže jsem věděla jak na to. Ale s psinou to prostě nešlo. Jela jsem domů zklamaná, unavená, zmrzlá a spíše něšťasná. No, co už?! Po čase mi sousedka povídá, že Bubu je jiná. Že ji chvíli neviděla, tak rozdíl vidí. Večer jsem si ji položila zádíčky na sebe a pod rukama, které jsem ji položila na bříško, se jí hemžili živí tvorečkové. Tři fenečky, jedna při porodu nepřežila, byla špatná.
Přemýšlela jsem o tom a opravdu to bišonek nejspíše nestihnul, ikdyž se oba snažili. Ona je přece jen veliká. Sice přidřepne, ale trvalo by jim to delší chvíli. Až příjde její čas, napište, co bylo, jestli bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.