Nejste přihlášen/a.
Nebylo by řešením zahradu předělit? Jestli ne, asi opravdu hledejte nový domov. Je to těžké, ale když nemáte na pejska čas, bylo by to řešení. A co kastrace? Vím, že se na to pánové většinou tváří odmítavě, ale potom by pejsani mohli být bez problémů spolu a nemuseli byste se ho vzdávat. Mona
Souhlas s ,,monou,,.
Těm Vašim malým psíkům udělejte menší výběh, dobře oplocený, a velkému, který je tam původně doma /jestli jsem to pochopila správně/ nechte původní prostor. Vy se svými můžete jít ven kdykoliv na procházku, takže strádat nebudou.
Pokud fena nebude hárat, tak se společně mohou proběhnout pod dohledem na zahradě, nebo spolu jenom dva psi, a fenu nechávat zavřenou, pokud ji velký pes stále zlobí.
Nebo je řešení fenu vykastrovat. Takhle to mají sousedi a funguje to. Mají velkého knírače a malou holku směsku. Jestli nechcetete tedy mít ještě štěňátka.
Hledala bych řešení, a ne aby se manžel vzdával psa.
Pokud chodí dvakrát denně na půl hodiny a ve volných dnech trochu i více a měl by k dispozici zahradu a ne jenom ten kotec, tak by byl jistě spokojený.
Já jsem nepochopila, když fena hárá 2x do roka, proč je pes STÁLE zavřený
Ono pokud se ten pes dostane z kotce 2x za den, tak bude táhnout jak zběsilý, to je celkem logické... jestli nemá vůbec možnost se proběhnout, jen kotec nebo vodítko, tak je to vážně tragické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.