Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už pár dní moji pejsci vydávají divné sípavé zvuky, nejdříve začal menší a pár dní poté i velký. Nevíte co to může být? Třeba jen nachlazení? Žádné příznaky nemají, oba běhají, žerou, pijou, nezdá se že by měli teplotu. Na netu jsem toho moc nenašel. Sípou nepravidelně, někdy v leže, ve stoje, po běhání atd. Zkrátka jak kdy. Moc děkuji pokud máte někdo zkušenosti a poradíte.
Aháá, už jsem to video otevřela. Kdysi takhle podivně "kašlala" moje pes a dostala Biseptol, který ji pomohl. Je to infekce. Musíte na veterinu.
Chci přidat video a napsalo mi to, že byl příspěvek vymazán, očividně sem nejdou přidávat vida...jak to mám teda udělat?
Omlouvám se za komplikace, Větší ( Border Kolie křížená s Huskym, jsou jí 3 roky a nadváhou netrpí. Menší je křížená čivava, půl roku a také netrpí nadváhou. )
Dobrý den, náš pes to měl taky a nikdo mi nebyl schopný říct co to je (ani veterinář), video jsem měla také. Stávalo se jí to když si např. olízla chlupy, takže jsem měla dojem, že je to z toho, že má něco v krku. Zuby měla vždy sevřené v křeči, přešlo to samo, ale někdy jsme jí otvírali tlamu nebo masírovali krk aby to bylo rychlejší. Když byla menší, dával jí veterinář injekce na zklidnění a myslel, že je to proto, že prochladla a nastydla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.