Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes podivně sýpe

Od: mettaxa® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, už pár dní moji pejsci vydávají divné sípavé zvuky, nejdříve začal menší a pár dní poté i velký. Nevíte co to může být? Třeba jen nachlazení? Žádné příznaky nemají, oba běhají, žerou, pijou, nezdá se že by měli teplotu. Na netu jsem toho moc nenašel. Sípou nepravidelně, někdy v leže, ve stoje, po běhání atd. Zkrátka jak kdy. Moc děkuji pokud máte někdo zkušenosti a poradíte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aháá, už jsem to video otevřela. Kdysi takhle podivně "kašlala" moje pes a dostala Biseptol, který ji pomohl. Je to infekce. Musíte na veterinu.

janka99*

No jestli je to tak, tak jsem veterináře změnila pozdě :( Náš pes to měl celý život (16 let) - ne pořád, ale párkrát do roka se to objevilo, třeba i jen jedno, dvě dušení a pak zase nic. Měla jsem pocit, že jsem za blbce, když jsem se bála, že se jednou může udusit...

an*
hodnocení

2x

Ano je to kašel. Zní to strašně, ale psi neumějí kašlat jako lidé. Jednou to můj hafan také měl a to v létě, nastydl při koupání. Psí kašel je prý infekční, ale ne pro lidi, jen pro jiné psy. Vet na to dává atb. Mému se to spravilo samo asi po týdnu.

hodnocení

0x

poradte.cz/...Ptal jste se už jednou?

doplněno 29.07.15 14:15:

Jací a jak staří psi to jsou?

hodnocení

Chci přidat video a napsalo mi to, že byl příspěvek vymazán, očividně sem nejdou přidávat vida...jak to mám teda udělat?

hodnocení

Omlouvám se za komplikace, Větší ( Border Kolie křížená s Huskym, jsou jí 3 roky a nadváhou netrpí. Menší je křížená čivava, půl roku a také netrpí nadváhou. )

ulozto.cz/...

Nechci se nikde přihlašovat a nechci nic stahovat. Kde psi žijí? Nemůže se jednat o alergii? *hej*Máte telefon na vašeho veta? Nebo klidně i na jakéhokoliv cizího? Zavolejte mu a popište problém. Buď vám poradí nebo řekne, že to vet musí vidět.

janka99*

Mně se to zpustilo samo, bez stahování a přihlašování.

janka99*
hodnocení

0x

Dobrý den, náš pes to měl taky a nikdo mi nebyl schopný říct co to je (ani veterinář), video jsem měla také. Stávalo se jí to když si např. olízla chlupy, takže jsem měla dojem, že je to z toho, že má něco v krku. Zuby měla vždy sevřené v křeči, přešlo to samo, ale někdy jsme jí otvírali tlamu nebo masírovali krk aby to bylo rychlejší. Když byla menší, dával jí veterinář injekce na zklidnění a myslel, že je to proto, že prochladla a nastydla.

hodnocení

Moc vám všem děkuji :)

floro*

Tam evidentně je problém v dutinách, nasvědčuje tomu i to, že pokaždé se otřepe, něco jí vadí v dutinách. Určitě navštivte veta, kér když se to děje tak často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]