Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osmák degu snědl mouku !

Od: teriii* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

chtěla bych se zeptat

došel nám písek a tak jsem chtěla skusit aby se můj osmák Čiko vykoupal v Mouce ale on jí jedl hhned jsem ho vyndala ale chtěla bych vědět jestli se mu něco nestane?

a jestli se v mouce mohou koupat i když jí jedí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tjertjerzj
hodnocení

3x

Radši si najdi čas a zajdi mu koupit písek. Mouka nebude plnit účel - je moc jemná. Jednou se mu po snědení mouky nic nestane, ale už bych ho do ní nedávala.

mirex*
hodnocení

3x

Zamysli se nad tím, čím se osmáci živí. Většinou nějakými semeny nebo rostlinými výhonky. Mouka pšeničná je pro něho jako pro lidi mletá káva, upečený rohlík... pokud to nepřehnal, dá to.

hodnocení

2x

Myslím,že se mu nic nestane,pokud ji nesnědl hodně,každopádně to byla velká hloupost. Příště si pořiď větší zásobu písku,ať má mazlík pohodlí*palec*

teriii*
hodnocení

Prosím je to důležité :( :(

teriii*
hodnocení

všem moc děkuju ...

Hlavně mu nedávej ještě kvasnice, rozinky a vodu. Pokud bys pak měla jako další inteligentní nápad zkusit ho prohřát v troubě mohla by z něj být bublanina :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]