Tak jsme se rozhodli nakonec pro krecka to morcatko kdyztak pozdeji (minula moje diskuze) ale zajima.me.jestli se opravdu snesou 2 samicky dzungaraku? aby mi ve zverimexu nenakecali ze jo a pak se budou prat. a jeste otazka vydrzi v byte v teplote kolem 28-29 stupnu? nekde jsem cetla ze teplota nad 26 je pro ne moc. vetram jak muzu pak naopak zabednim ale stejne se mi teplota v byte blizi tricitce.des. a.v pruvanu nebo blizko vetraku zas by.se nachadily ne? dik
Tady je podle mě zbytečné něco vysvětlovat. Paní chce hračku pro děti a o zvířeti si nehodlá cokoli nastudovat. Křečky chce dva, morče jen jedno (přesně opačně než to má být). Co k tomu dodat...
doplněno 20.07.15 20:42:
Ano, morčátko má spoustu lidí jen jedno. Což neznamená, že je to OK. Není to OK, je to týrání.
verva
pletete se hracka pro deti to nebude. mame ke.zviratkum vztah nejvic moje mala holka ktere je teprve 3,5 ale tomu asi neuverite no to je jedno. dlouho chteji taky svoje zviratko. chci udelat jim radost a starat se o zviratko budu rada ja. a prave dlouho zvazuji ktere jo a ne a proc procitam hoodne na netu a informace se.hodne lisi. takze si chci upresnit co z diskuzi pochytim protoze chci aby se u nas melo zviratko co nejlip. spoustu informaci jiz vim ohledne podestylek a nejlepsich krmiv ale kdyz nekde pisi to a jinde opak tak si chci overit prptoze mi to prave neni jedno. morcatko ma.spoustu lidi jen jedno a vim ze u nas se mu bude casto nekdo venovat. kdybych mela rodinny dum klidne si koupim morcat vic ale takhle bych nemela kam dat velkou klec a v male je mackat se nenecham
Ve zverimexu toho napovídají, klidně by Vám řekli, že se snese had s myší, jen aby měli co největší výdělek Jako i to, že jsou to dvě samice nebo samečci a pak se budete divit až budou mít mláďátka. Já pokud bych kupovala dětem křečka, tak medvědího dlouhosrstého. Jako dítě jsem je mívala, jeden se dokonce dožil 5 let a ani jednou mě nekousnul. Džungaráci pískají a koušou.
Do průvanu určitě křečka nedávejte, nachadl by. Teplota kolem 28-29 °C je opravdu hodně, ideální je 20 až 22 °C.Do takového vedra si je nepořizujte.. 2 samice by se měly snést.
Presne tak,nesnesou.Krecek je samotarsky typ.Na netu se toho da najit spousta imformaci o chovu.Snesou se snad dve samice z jednoho vrhu,ale to bych lhala.nekde jsem o tom cetla kdyz jsem krecky chovala.Poradim taky ze si krecka pořiďte z chovne stanice.Bude miminko a bude taky zvykly na ruku.Ty co jsou ve zverimexu jsou casto uz pulrocni a navic agresivni protoze tam musi čelit utokum.Navic si je tam nikdo nechová,takze pískají a kousou,velmi tezko si ochocite jako zacatecnik pul rocniho krecka.
Je to divné, mě se třeba 2 samice snesly. Ze stejného vrhu mohly být, těžko říct, koupila jsem je ve zverimexu. Ale vím, že kamarádka se stejným pohlavím u křečků také měla problém, takže asi jen samec a samice..
tak jsem prosla 3 zverimexy ve meste a nikde dzungarskyho nemeli.jen syrsky snad rocni. kdyz jsem se.ale ptala.tak pry.spolu muzou byt kdyz se koupi zaraz jako miminka. nicmene to nebudu riskovat. nechci resit pripadne pozdejsi oddelovani. jeden staci.taky jsem.vzdy.mela jednoho syrskyho a nic mu nechybelo. no a nakonec ve 4.zverimexu meli rovnou dva taky ze muzou byt spolu rikali nicmene jeden z nich mel v uchu 2 cerny mrnavy broucky a vubec uroven teda. zkusim od.chovatele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.