Nejste přihlášen/a.
1x
Nesnesou.
doplněno 20.07.15 17:26:Tady je podle mě zbytečné něco vysvětlovat. Paní chce hračku pro děti a o zvířeti si nehodlá cokoli nastudovat. Křečky chce dva, morče jen jedno (přesně opačně než to má být). Co k tomu dodat...
doplněno 20.07.15 20:42:Ano, morčátko má spoustu lidí jen jedno. Což neznamená, že je to OK. Není to OK, je to týrání.
1x
Ve zverimexu toho napovídají, klidně by Vám řekli, že se snese had s myší, jen aby měli co největší výdělek
Jako i to, že jsou to dvě samice nebo samečci a pak se budete divit až budou mít mláďátka. Já pokud bych kupovala dětem křečka, tak medvědího dlouhosrstého. Jako dítě jsem je mívala, jeden se dokonce dožil 5 let a ani jednou mě nekousnul. Džungaráci pískají a koušou.

0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.