Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laboratorní myš

Od: linda* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda dělá laboratorní myška v noci brajgl? Měla bych jí v plastové přepravce, bez kolečka, přes den bych jí samozřejmě nějaké ty hračky dala, ale dje mi o noc, když bude běhat jenom v pilinách, nemůže to být nijak moc slyšitelné, ale nevím, jestli samotná myška v noci piští? A ještě bych se chtěla zeptat, od 15-ti let si můžu zajít koupit zvíře sama? Teď nevím, jestli ne od 18, ale myslím, že mi jednou říkali od 15-ti.. Předem moc děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

Myslím, že ti jí bezproblémů prodají, protože se používají i jako potrava pro hady, takže tady bych asi věk neřešila.

Oni moc nepištějí, spíš dělají rámus, když něco okusují.

linda*
hodnocení

Děkuju moc bombo, potěšil/a jsi mě, myslela jsem si, že nepištějí, ale tak pro jistotu jsem se zeptala :). Okusování vůbec nevadí, hlavně by ostatním vadilo, kdyby pištěli.. Také jsem si říkala, že když slouží jako krmivo pro hady, tak by neměl být problém, ale už jsem se takhle jednou setkala s koupí křečka, kdy ho kamarádce nechtěli prodat, protože u sebe neměla občanku.. Každopádně děkuji :)

majsterjoe*

každopádně hlodavci spí hlavně přes den, tak i křeček a myš budou aktivní hlavně v noci.

linda*
hodnocení

Právě proto se ptám, jestli budou v noci dělat nějak zvlášť hlučný nepořádek :D Každopádně díky :)

pohanka*
hodnocení

0x

Nevíme, jaká je ta přepravka s víkem, ale myš by měla vidět ven a mít nějaké hračky a prolejzačky, domeček na schování a něco na okus na broušení zubů.

linda*
hodnocení

Myslím normální větší plastovou přepravku (tedy bude vidět ven), vše ostatní jí samozřejmě koupím. Jen mě šlo o to, jesti v noci nepiští, že je nejvíce aktivní v noci vím, ale furt jsem se nedozvěděla, jestli takové malé potvůrky piští :). Vadilo by to teda rodině, mě by o to jinak vůbec nešlo. Ještě bych se chtěla zeptat, jaké hračky bych jí měla koupit, vůbec si nedokážu představit, s čím by si hrála, možná nějaký menší míček pro kočky? Jinak děkuji :).

ladinpraha*
hodnocení

0x
Jedine, co piskalo, byla morcata, kdyz nas vitala pri prichodu domu. Mel jsem mysi, japonske mysky, krecky, kreciky. Vzdycky cele hejno. Choval jsem je v akvarku a nikdy zadne z techto zvirat nedostalo vodu. Mozna proto nikdy nebyla citit a podestylku stacilo menit jednou tydne. Jednomu zvireti ale bude smutno.
linda*
hodnocení

Děkuji, myš si chci koupit ve zverimexu, tam bohužel ty paní většinou řeknou, že u tak malých zvířat pohlaví nelze určit, což je blbost, ale nic s tím nenadělám.. No a kdybych koupila 2 samce, tak by se nesnesli a samce a samičku už vůbec nechci kvůli mladým. Tak si říkám, že si koupím jednoho. Ale zase se mu budu dost věnovat.

hodnocení

0x

Lindo, slyšela jsi někdy o petrušce písečné. Tohle zvířátko jsem viděla i s mladými. Musím ti říci, že to jsou úžasní tvorečkové. Nemají ocásek, mají korálkové oči a jsou malincí. Jsou velice přátelští, nekoušou. Když uslyší pohyb ve své blízkosti, ihned z domečku vybíhají a panáčkují. Na ruku vylezou sami, jsou velice zvědaví. Jsou na stravu nenároční-obilí, ovesné vločky, kousky jablíčka. Poklikej a něco si o nich přečti.

svet-zvirat.cz/...

Laboratorní myš
linda*
hodnocení

Tak to jsem nikdy neviděla. Podívám se, až půjdu do zverimexu, jestli ji tam budou mít. Ale bohužel si myslím, že to u nás neseženu.. *nevi* Jinak ale děkuji, jsou opravdu moc hezký :).

Net je plný prodávajících mláďata. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]