Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poradit nějaké levnější granule pro jorkšíra.Je mu rok,máme ho novýho.Koupila jsem mu Bono,ale vaterinář říkal,že to není moc dobrá značka a dal nám Proplan od Puriny,ale ten je dost drahý,chtěla bych něco levnějšího.Můžete mi něco doporučit.Díky.
Bono,Pedigree,bych vůbec nedávala.Proplan,Purina,K-9 jsou drahé ,ale jorkšír je malé plemeno a zas toho tolik nesní.Pokud kupuješ po pár kg tak je to drahé,ale pokud koupíš větší balení vyplatí se ti to.Přímo pro jorkšíry je Royal canin,ale cenově je také drahý.Zajdi si do zverimexu a tam se zeptej na granule a oni ti poradí(Acana je celkem cenově přijatelná)
Tak mi ve zverimexu poradili buďto dražší Royal nebo Chicopee,vzali jsme Chicopee,vyjde 50kč kilo.Bono a Pedigree říkali absolutně nebrat.E.
Ono je to složité.Dnes je toho tolik a každému chutná něco jiného,ale klidně bych to střídala pokud mu to nebude vadit a jak už jsem psala větší balení je nejlepší.Tak uvidíš
ahoj.
Já mám maltézáčka - holčičku,taky malé plemeno a ta zase chce jen Britt Junior,dostávala to u maminky ajiné prostě jíst nebude...A to už jí bude rok,u maminky byla jen 6 týdnů svého života.Zkoušela jsem jí koupit i jiné,ale leží mi to buď doma nebo jsem to darovala jiným pejskařům.
Samozřejmě,že granule zcela ignoruje,když jí uvařím libové kuřecí masíčko,pozor žádné kůže ani tučné pod kůží,pejsek by mohl dostat průjem nebo zvracet,proto jen libové.Snad jsem pomohla.
oobně si myslím že proplan je pouze trik jak vymámit ze zákazníků peníze... samozřejmě že je to kvalitní krmivo, ale výrobní cena určitě neodpovídá marži, kterou na toto krmivo dávají obchodníci. Zlatá střední cesta je dle mě pedigree nebo dražší K9. Záleží také, jak kvalitní stravu mu dávali předchozí majitelé.
Ahojky, rozhodně bych doporučila zůstat u pro planu...já jím také krmím, mám fenku maltézáčka. Je krásně lesklá, živá a nikdy neměla zažívací potíže. Je sice pravda, že je pro plan drahý, ale když si vezmeš kolik toho sežere?ano možná ušetříš na méně kvalitních krmivech, ale o to pak budeš platit víc za veterináře. Pro plan je superprémiovka a rozhodně bych z ní neslevila...již zmíněný roal cannin pro yorkšíry je také výtečný...Rozhodně nekvalitní krmiva jako třeba pedigree obsahují velké množství soli, proto pejskům tak šmakují...Takže závěrem, kvalitní a dražší krmivo se rozhodně vyplatí, ještě když je to takový prcek
DOBRÝ DEN CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JAKÉ GRANULE MÁM DÁVAT SVÉMU YORKOVI ABY MU NIC NECHYBĚLO.DĚKUJI
ahoj, píšeš levnější granule...jenže koukala si někdy na to složení? pedigree a bono a ty levné hlavně vůbec ne. je to totiž srovnatelné jako kdyby si sobě kupovala zkažené a hnusné jídlo. myslím, že když si měla na pejska, tak proč ne na jeho péči? jork je pejsek, který vyžaduje péči, ale jako každý pes i kvalitní stravu.
povídej se sem na forum na odkaz krmivo a uvidíš. ashley.unas.cz/fo/.....možná jsou dražší, ale zase kvalitní..a nemáš dogu...nám vydrží 2kg na skoro 2 měsíce, takže to tolik zase není..navíc jork potřebuje i speciální šampon, balzam, kartáč a pohyb...
přeci jen máš živé zvíře, a ne hračku...já mám taky jorka..holčičku, taky nemám peněz nazbyt, ale radši sobě utrhnu od pusy, než jí..hlavně ne pedigree, eukanubu nebo royal canin... ale je mi to líto...je to u tebe asi jen modní hit..jinak to nechápu...to nejlevnější..fuj...taky bys nejedla jídlo z popelnice, ale psovi ho nabízíš...víš co v krmivu znamenají vedlejší živočišné produkty? to co zpracovává kafilérie, jinak řečeno to, co lidi už pro sebe nevyužijou...dobrou chut.
¨souhlasím s dzivet, snad jsi trochu uvaźovala, než sis koupila psa, co vśe potřebuje, pokud se hodláś s ním jen natřásat, tak to jsi se spletla, s takovou stravou, která mu nic dobrého nedá, budeš na špagátku mít kus splihlého nic...bude nezdravý,následkem je další veter.péće a ta stojí pěkné penízky.
Tak fofrem proćti,nastuduj a začni se ŕádně o psa starat. Je to źivý tvor, stejně jako ty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.