Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rasu?

Od: baruska131 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, co to může být za rasu. Zřejmě to nebude čistokrevný pes. Byl bych moc vděčný, kdyby jste mi pomohli zjistit, co za rasu psa vlastně doma máme.

Díky moc.

Co je to za rasu?
Co je to za rasu? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podobně vypadal náš Dino, jen byl světlý. Podle veta to byl zlatý retrívr s kokršpanělem. Tak možná, že to bude taky něco takového. Náš Dino měl i blány mezi prstama jako mají retrívři.

Co je to za rasu? #3

hodnocení

0x

Jejdááá,ten je krásný :)

Vypadá to na Novofundlanského pejsánka.

novofundlandsky-pes.hafic/...

angee*

Je nádherný :)

Na novofundlanďana moc nevypadá. Myslím, že čistokrevný nebude. Já v něm vidím spíše něco z Flat coated retrívra. :)

bu

Nofofundlanďan vypadá ůplňe jinak,toto nevím*ee*

Jinak krásný*dril*

baruska131
hodnocení

Já si myslím taky, že by to zřejmě mohl být kokršpaněl s retrívrem. :) Ale blán mezi prsty jsem si nevšiml - to musím napravit. :) každopádně díky moc za odpoveď. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]