Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka odchycená na zahradě

Od: pafka* odpovědí: 3 změna:
Prosím o několik rad , před 3.dny jsme na zahradě nasli andulku.Nevíme jestli nie to samička nebo samecek , vyhlásili jsme pátrání po majiteli,ale zatím nic.Asi zůstane u nás.Máme is sousedů půjčenou klec.Máme ještě morcata ,ale andulku jsme nikdy neměli.na psrt zatím nechce,ale už jí i pije.dnes začala vydávat zvuky, když jsem pustila vodu.Posilam foto.
doplněno 14.07.15 17:03: Jak se máme k andulce chovat,aby si u nás zvykla?

Andulka odchycená na zahradě
Andulka odchycená na zahradě #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,dopřejte andulce čas,mějte ji na klidném místě,ale ať vás vidí,mluvte na ni často a klidně.

Zatím bych se o nějaký kontakt nepokoušela,nechte ji zvyknout.A tím rohlíkem ji nekrmte.

To je rada ode mne,jinak je moře rad na netu...třaba tady andulka.svetu.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Základem na krmení je proso a venku natrhejte klásky trávy co vypadá jako obilí

Andulka odchycená na zahradě #3

bbbb
hodnocení

0x

Samečka poznáte podle modré barvy nad zobáčke říká se tomu ozobí. Ze začátku nechte andulku v klidu ať si zvykne na nové prostředí.Můžete na ni klidným hlasem mluvit a uvidíte jak bude reagovat.Časem můžete zkusit dát do klece ruku a nabídnout jí klásek senegalského prosa to milují ale postupně nikdy ji nehoňte po kleci a nesnažte se ji chytat. Jinak máte po ochočení a už se bude bát.Doporučil bych vám knížku Proč můj papoušek není sice přímo o andulkách ale je tam dost informací které vám mohou pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]