Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nalezené kotě

Od: tomikcr* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, už nějaký pátek se sice kočičkama zabývám ale momentálně si nejsem jistý. Nalezl jsem kotě sedělo vedle cesty a strašně mňoukalo...nemohl jsem ho tam prostě nechat a vzal ho na zahradu. Teď přemýšlím zda jsem ho vlastně neukradl jeho mámě a to mně trápí. Bylo to asi 1 km od vesnice takže se asi nezatoulalo ale čekal jsem tam dvacet minut jestli se máma nevrátí...volal jsem, kotě mňoukalo taky hlasitě ale nic tak nevím. Myslíte že by jej máma opustila ...dle mně mu jsou asi 4 týdny. Přejetou jsem jí nikde neviděl. Byl to skoro les vedle potoka. Bohužel je to pár kilometrů tak se na to místo nemůžu vracet...

Nalezené kotě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Možné je všechno. Některé kočičí mámy stěhují svá koťata docela daleko. Mohla být poblíž, ale bála se vás. Teď už to neřešte, jestli jste se ho ujal. Já bych ho tam také nenechala, protože nejde poznat, jestli ho tam někdo vyhodil, nebo jen čeká na mámu. Mona

lucie*
hodnocení

2x

Neměla bych starosti,kočka matka je na to,že může přijít o koťata připravena.Mohlo se jí stát cokoli,kotě mohl někdo vyhodit s auta...je toho spousty.Teď hlavně to kotě potřebuje strašně moc lásky a péče.Takže svědomí bych hodila za hlavu a měj radost,že jsi udělal dobrý skutek.Hodně se mu věnuj,protože jemu matky chybí a nikoho jiného na světě kromě tebe nemá!

figurek*
hodnocení

2x

kočky ho neopustila. To spíš ho tam někdo odnesl a nechal. Já jsem takto našel úplně malé kotě sedět uprostřed mostu, v noci, v dešti a v půlce listopadu. Tam prostě samo nemohlo dojít, ani zabloudit.

tarantel*
hodnocení

0x

Vložte foto, 4 týdny a opuštěné kotě u cesty, to se mi nějak nezdá. Nebude spíše starší?

doplněno 16.07.15 21:58:

Takhle velké kotě už máma nikam nepřenášela, spíše ho někdo vyhodil. Je fajn, že má novou rodinu:)

hodnocení

0x

Už nepřemýšlejte. Kotě je u vás, živé a zdravé. Na tom záleží, to je důležité. Už žádné co by, co když, kdyby! ;) Ať vyroste v krásnou zdravou kočku/kocoura. ;)

mravenec10*
hodnocení

0x

Čičinka je zabydlená jak vidím, odčervit, naočkovat aby nepřenesla nakou nemoc na ostatní čičiny, a ať se vám spokojeně bydlí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]