Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule pro psa

Od: mettaxa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám pejska středního plemene. Kříženou Border Kólii s Huskym. Problém je, že příliš chlupatí, říkala to i veterinářka a ta mi doporučila jedno žrádlo, aby se jí to zlepšilo a že je vhodné a kvalitní. Chci se zeptat, zda s tímto žrádlem máte někdo nějaké zkušenosti. Název je "Royal Canin - Dermacomfort" nebo "Purina Pro Plan" a ještě "Happy Dog". Moc děkuji a přeji hezký den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Povím vám to takto. Dokud jsem krmila psa granulemi, tak měl hezkou srst. Jakmile jsem ale přešla na vařenou stravu a doma připravovanou, tak má srst KRÁSNOU A LESKLOU. Takže za mě - už nikdy žádné granule.

tarantel*
hodnocení

0x

Ani jedno není příliš kvalitní. Čím krmíte teď?

doplněno 10.07.15 20:25:

Acana je kvalitní krmivo, pak také Taste of the Wild, Purizon

hodnocení

"Brit Premium"...co si myslíte ještě o žrádle "Acana"?

bilavlcice

Že je lepší než Brit Premium. Ale celkově si myslím tohle:

zena.centrum.cz/...

Dělala vetka test na štítnou žlázu?

angee*
hodnocení

0x

Prosím Vás! Jenom ne Royal Canin. Jo, možná vypadá dobře... jo, možná si myslíte, že to bude kvalitní, když je to tak šíleně drahý.. ale když otočíte pytel a přečtete si složení. Tak... ehm.. fuj *fn* Veterináři tyhle granule hodně propagují... potom taky Hills.

Já krmím Brit Care. Konkrétně Brit Care Adult Large Breed, jelikož mám velkého psa. :) Je to česká značka, složení dobré (si myslím) a náš pesan po něm vypadá krásně. :) K tomu přidávám i lososový olej proti línání a na krásnou srst. :)

Každopádně, pokud máte Facebook, doporučuji skupinu "Granuláři". Tam Vám určitě poradí.

bambula*
hodnocení

0x
Granule rozemleté šmejdy s popelem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]