Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes - oko

Od: brumovjan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

včera jsme,bourli zdi a on nám tam pořád chodil :(

mám pejsk čivavu a od včera začal pomrkávat s okem, nacož od včera od večera ho nechce otevřít. Může být oko podrážděné prachem? Včera mu hodně slzelo,

snažila jsem se mu oko vodou vyčistit či borovou vodou a nic. :(

Je divné že je to už druhý den a pořád ho nechce otevřít,semtam si ho packou otírá.

poradí mi prosím někdo jak mu mohu pomoci? Daala jsem mu do oka mastičku FRamykol ale nic, od ráda mu oko dokonce ani nelzí. Mám o něj strach :(

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Může tam mít třeba nějaké zrnko písku. Rozhodně to chce otevřít a důkladně prohlédnout, ovšem nejsem si jist, že by prohlídka tebou k něčemu byla. Zvěrolékař by byl určitě lepší, případně by odhalil jiný problém a rovnou s ním něco udělal (začal dělat).

brumovjan*
hodnocení

děkuji,

jen je horší, že dnes je neděle a zitra statni svatek :( :(

Jsou i veterinární pohotovosti - zrovna dnes jsme se psem byli (Olomouc)

brumovjan*
hodnocení

no vím, ale nejbližší pohotovost máme 60km daleko nemám k dispozici auto.

Olomouc je úplně daleko 2,5 hodin cesty...

snad bobík vydrží do úterý

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, možná je lepsí, než se o pejska strachovat a dávat mu do oka kde co, ho vzít na pořádné vyšetření k doktorovi. Eva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]