Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..i když proběhlá debata je už stará,ale mockrát mi pomohla v odstranění asfaltu,terý měl náš pejsek na jedné pacce..i mezi polštářky.Dostala jsem radu,abych použila i rozpouštědlo 6000,6600 až asfalt změkne např. čím se myjou štětce od barvy atd. Ale pejskovi jsem ponořila packu do misky s olivovým olejem,namočila do toho i vatu,přiložila mu to na packu,aby to měl opravdu hodně mastné,zavázala mu pacičku a po necelé hodině už asfalt začal pomalu slézat.Takto jsem to udělala ještě jednou a pak už jen vatou namočenou v oliv. oleji utírala až se začal asfalt pomalu drolit.Co šlo,tak už jen ostříhala a pacička je už z velké časti čistá.Takže mockrát děkuji za radu a jsem ráda,že jsem nemusela použít žádnou chemii.
jj máslo, používaly ho už v polovině minulého století maminky i babičky pro své děti a vnoučky, kteří se někde zapatlali od asfaltu nebo jak se říkalo od téru, nebo šláply na silnici, ze které horkem tekl tér (asfalt), nalepil se na boty nebo na bosé nohy, nebo kapal ze střechy kryté térovým papírem, tak zvaným térákem, nebo asfalťákem. Máslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.