Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého ptáčka zpěváčka byste doporučili?

Od: minda® odpovědí: 6 změna:

dobrý den, doma jsme kdysi mívali andulky, ale ty byly moc hlasité, chtěla bych nějakého, co zpívá a cvrliká, ale nekřičí - je takový ptáček? napadla mě chůvička... možná kanárek? díky za vaše názory a zkušenosti a přeji pěkný den

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

2x

- kanárek ("tisíce děkovných dopisů")

doplněno 22.06.15 09:07:

- sameček krásně, ale opravdu krásně zpívá - my jsme meli páreček a dokonce i mladé, jako děti jsme si s nimi moc užili.

hodnocení

culdo, děkuji... v mých plánech kanárek "vede", ale ráda bych se dozvěděla i o zkušenostech s méně známými ptáčky jako jsou chůvičky, zebřičky apod. - vždycky po nich ve zverimexu pokukuji... :)

72mona3*
hodnocení

0x

Jsem pro kanárka, krásně zpívá. Zebřičky sice nezpívají, ale mají krásné hlásky-pro někoho možná monotónní, ale já na ně vzpomínám ráda. Mona

ydal
hodnocení

0x

Dobrý den,

já jsem taky pro kanárka. Měli jsme doma skoro 10 let samečka. Krásně zpíval, chodil na prst :). Jen dělal nepořádek, hodně vyhazoval zrní z klece (víc než andulka) a chodil lupmačit s papírem, co měl na dně klece. Jinak jsme měli i andulky, poslední krásně mluvil a neřval skoro vůbec (no občas ráno, když se nudil a všichni ještě spali :-D).

hodnocení

0x

No my měli v práci kanárka a byl to mazec.Ten tak zpíval,že v poledne ho měli všichni plné kecky.Doma jsme měli vždy anduláka a ten kecal,nebo jen cvrlikal.

mohajkova*
hodnocení

0x

já jsem taky pro kanárka *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]