Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Březí fena německého ovčáka

Od: marcelamala odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám 7-letou fenku německého ovčáka a je 28-30 dní březí.Zhruba 14 dní mi strašně špatně žere granule,které předtím doslova hltala.Už jsem přešla i na namočení granulí smíchané společně se psí konzervou - poté do ní něco dostanu,ale je to tak půlka normální denní dávky.Je to normální?Už nevím jak bych ji rozjedla.Těstoviny jí dát nemohu má po nich průjem a o rýži nestojí.Je už březí po páté,vždycky se mi na chvíli takto zasekla,ale byl to většinou tak týden.Předem děkuji za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, takže, fenka už 14 dní špatně žere? Normální to není - ovšem, ona také není v normálním stavu, ale v jiném. Zkušenosti s tím již máte, tak by Vás to nemuselo překvapit. Myslím, že kus masa by ji radost udělal. Nebo maso s rýží, maso a ovesné vločky, vařená zeleninka s rýží a maso. Zkrátka, bude to chtít větší vyvařování (než použít jen granule) nebo se zeptat i na veterině na vhodný jídelníček pro březí fenu. Zdravím!

hodnocení

0x

Já bych to nějakou dobu neřešila. Ženy také po určitou dobu nejí a bývá jim špatně. Ve Skotsku prý březí ovce na nějakou dobu zaženou na jalovější pastvinu a po čase na normální. Vysvětlovali to nějak, ale už si nevzpomenu. Nechejte ji nějakou dobu, ať si dělá co chce, co je jí vhod. Ona, její tělo ví nejlépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]