Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám 7-letou fenku německého ovčáka a je 28-30 dní březí.Zhruba 14 dní mi strašně špatně žere granule,které předtím doslova hltala.Už jsem přešla i na namočení granulí smíchané společně se psí konzervou - poté do ní něco dostanu,ale je to tak půlka normální denní dávky.Je to normální?Už nevím jak bych ji rozjedla.Těstoviny jí dát nemohu má po nich průjem a o rýži nestojí.Je už březí po páté,vždycky se mi na chvíli takto zasekla,ale byl to většinou tak týden.Předem děkuji za radu
Dobrý den, takže, fenka už 14 dní špatně žere? Normální to není - ovšem, ona také není v normálním stavu, ale v jiném. Zkušenosti s tím již máte, tak by Vás to nemuselo překvapit. Myslím, že kus masa by ji radost udělal. Nebo maso s rýží, maso a ovesné vločky, vařená zeleninka s rýží a maso. Zkrátka, bude to chtít větší vyvařování (než použít jen granule) nebo se zeptat i na veterině na vhodný jídelníček pro březí fenu. Zdravím!
Já bych to nějakou dobu neřešila. Ženy také po určitou dobu nejí a bývá jim špatně. Ve Skotsku prý březí ovce na nějakou dobu zaženou na jalovější pastvinu a po čase na normální. Vysvětlovali to nějak, ale už si nevzpomenu. Nechejte ji nějakou dobu, ať si dělá co chce, co je jí vhod. Ona, její tělo ví nejlépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.