Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potkan - Boule pod tlapkou

Od: ivolank® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám 2 potkaní samice a všiml jsem si, že se jedné udělala relativně velká boule pod levou přední tlapkou. Chtěl bych se zaptat, jesli by někdo nevěděl co by to mohlo být a jak dále postupovat.

(bouli má potkan s hnědou hlavou)

Video zde:

Potkan - Boule pod tlapkou
Potkan - Boule pod tlapkou #2
Potkan - Boule pod tlapkou #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

atrix*
hodnocení

3x

Určitě zajdi k veterináři. Může to být nádor, ale nemusí. Jak rychle se jí to udělalo? Můj potkan měl taky bouli na břiše, šla jsem k veterináři, ten řekl, že to vypadá na nádor. Pak to ale zkusil malinko naříznout a byla to boule hnisu. Ptal se mě, jestli se potkan v nedávné době nezranil. Vyčistil to a všechno bylo ok. Mohlo se stát, že ti samička někde spadla, nějak se zranila a je to pouze zhnisané, ale takhle to nepoznáš, určitě to chce veterináře. Upřímně, nechápu tyto dotazy, co myslíš, že ti kdo poradí? Běž s ní k doktorovi a řeš to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]