Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocky a psi

Od: linda* odpovědí: 3 změna:
Chci se zeptat mám doma asi půlroční ho labradora (máme ho doma asi 3 mesice) a teď jsme si přivezli létě a pes je normálně venku a kótě je prozatím zavřené v kulne kde má vše potřebné a nemůže ven aby neuteklo nebo ho pes nezakousl.Kótě na psa prská a pes když mám kótě v ruce tak kótě lize a chce jako by kousnout což nedovolil jak je spřátelit?
Prosím odpovezte děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

já bych nechala koťeti malé pruchody do garáže a na jiná místa kam se pes nedostane,třeba i nějaké místa,kde si může vyskočit(okno,parapet...)at si pomalu na sebe zvyknou a kotě bude v bezpečí.Je to o povaze,někteří budou na sebe pořád zlí a někteří jsou za chvíli v poho.Takže uvidíte.

hodnocení

0x

;)

doplněno 18.06.15 07:03:

Jakmile pes porozumí kočičí řeči a kočka psí, bude mír. Třeba: pes vrtí ocasem, když se směje. Kočka, když zuří. Pes tlapkou požaduje mír, kočka drápe. A také několik postojů a poloh mají každý jiné. Až si porozumí, budou kamarádi. A také je možné, že budou rozumět jen těm, kdo jsou v jedné domácnosti. Ale cizím, vůbec!

Kocky a psi

losfuncha*
hodnocení

0x

Mám 13-ti letého psa z útulku, brali jsme si ho v jeho 12-ti letech. Kočky venku se snažil se vždy honit. Pak jsem našla opuštěné promrzlé kotě a donesla ho domů. Kotě prskalo, sekalo, pes kolem skákal, štěkal (máme sice dům, ale pes žje vevnitř a spí se mnou ;) ), pak kolem sebe zvědavě chodili a teď spolu chrnívají ;)

Ale jak už bylo řečeno - je to o povaze... Někteří psi prostě kočku nesnesou, kamarádčiny by ji rozrthali, ač jsou to normálně mazlíci, od koček je musí držet daleko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]