Nejste přihlášen/a.
Poprosim nekoho zdatneho o urceni brouka dle prilozene fotky. Mam urcite podezreni, ale chtel bych znat i dalsi nazory. Predem dekuji za pomoc.
Dobrý den, bez podrobnějších informací to odhaduji na švába obecného. Zdravím!
P.S. Pokud je to doma, tak nic příjemného.
doplněno 16.06.15 09:29:No, šváb nebo rus - problém to je prakticky stejný.
doplněno 16.06.15 10:28:To bude asi mláďátko. Viděl jsem kousky okolo 5 cm, jak si to "štrádují" po trubkách od topení. Naštěstí to nebylo u mě doma. Mají rádi teplo a vlhko - výskyt bude asi hlavně v kotelně nebo koupelně.
Prikláňam sa , za rusa. Je veľmi živý, pohyblivý a nočný tvor. Ťažko sa vyháňa z bytu. Keď sa rozmnoží, treba deratizovať velý dom. Panelák je pre neho veľmi dobrá stavba. Behá po šachtách a rozšíri sa do celého domu. My sme ho mali v staničnej budove. Doviezli ho tam z veľkoskladu potravín. Máme v budove reštauráciu. Mne vliezol aj do nádoby s jedlom, ktorú som mal v skrinke v šatni.
doplněno 16.06.15 09:28:Dokáže skočiť dole zo stola, keď zbadá, že ho chcete zničiť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.