Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krajta Královská

Od: ondrakudrna odpovědí: 5 změna:
ahoj chci si pořídit krajtu královskou ale muj táta mi ji porad nějak nechce povolit už ji i držel a zjistil ze je klidná a celkem "malá". chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak ho přemluvit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a kolikpak těch zvířátek už doma máte? Máte zkušenosti s chovem krajty?

Do jaké délky se věkem ta krajta rozroste? Co maminka - ta je pro nebo proti? Zdravím!

doplněno 30.05.15 14:16:

Zřejmě si otec myslí, že už je těch zvířátek doma hodně. Nebo si umí představit, že krajta ještě poroste a čím se živí (a že to něco stojí). Myslím, že postoj maminky bude také důležitý.

A Váš slib, že si tatínek bude moci krajtu občas pochoval, mu zřejmě stačit nebude.

ondrakudrna
hodnocení

No máme momentálně 3 agamu modelu a králíka krajtu bych mel odděleně s chovem krajty zkušenosti ale vim o nich hodně. Mám přátelé z akvatery v Plzni. Jestli je mamka pro či proti nevim ale myslim ze az ho uvidí a třeba pohledi bude pro jako s agamou :)
doplněno 30.05.15 14:09: Korelu ne modelu
doplněno 30.05.15 14:11: Nemám zkušenost jenom jak s ni zacházet když ji držím

tarantel*
hodnocení

0x

Nepíšeš kolik je Ti let. Třeba se rodiče bojí, že odejdeš na internát nebo na kolej a zvířectvo jim zůstane na krku.

ondrakudrna
hodnocení

Je mi třináct:)
joudic*

no spis jim je jasny, ze proste nevydrzis, krajta je super, ale jak dlouho myslis, ze mi ve tvem veku vydrzel teraristicky krouzek (u hadu, zelv a varanu), tak rok a pul, v patnacti uz cloveka zajimaji uplne jine veci ;) a ja mel proti tvym rodicum tu vyhodu, ze jsem tam jen mohl prestat chodit a nikomu zadny had na krku nezustal, jen tem mym dalsim nasledovnikum v krouzku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]