Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holoubě na balkóně

Od: nikc® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Co mám dělat, když mám holoubě na balkóně a nemůžu se ho zbavit? Máte s tím někdo zkušenost? Lítat asi neumí..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, hlavně si ho nenechte vlétnout do bytu a ponechejte ho na balkoně. Nějak se tam dostalo, tak se asi učí létat a až najde odvahu, tak to zase zkusí. A někde tam bude mít asi i rodiče, kteří ho budou krmit a lákat k létání. Ovšem, takto to funguje např.

u vrabců (u holubů si tím nejsem jistý). Myslím, že mnoho jiného dělat nemůžete a jen počkat až se přemístí samo. Zdravím!

doplněno 28.05.15 11:40:

Takže, už to máte vyřešeno. No, někdy může být v tom hnízdě těch mladých i více, tak snad se to nebude opakovat. Zda to mládě přežije nebo ne, si netroufám odhadovat.

Ale, je to příroda. Můžete to brát i tak, že holub je ve městě nežádoucí tvor.

doplněno 28.05.15 12:11:

Možná to nebylo ani holoubě, ale mladá kukačka. Nebo ho z hnízda vyšoupli ti statnější sourozenci, protože to se také stává. Už se tím netrapte.

hodnocení

Zdravím Bene. Létat neumělo, tak jsem zavolala na policii a už mě ho zbavili. Jinak by tam umřel. Je nade mnou asi hnízdo. Umře stejně, říkal ten policista. Ten holoubek ani nechtěl drobky a klepal zobákem na dveře, jak chtěl pomoct. Takovej kropenatej byl.

doplněno 28.05.15 12:08:

A je potravou pro jiné zvíře, které se nasytí. Chudák malej, vypadal trochu jinak než ostatní holubi, proto ho možná matka nechtěla. Vůbec se nebál a nechal se chytit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]