Nejste přihlášen/a.
Prosímvás moje štěňátko asi spolklo můj vlas, před chvílí konal potřebu a vůbec mu to nešlo, jen po kousíčkách, tak koukám co se děje a ze zadku mu trčí vlas. Snažila jsem se mu ho vytáhnout, ale hrozně skučel a asi nešel celý ven. Teď se tu táhne po zemi a jakoby si ten zadeček škrábe, nebo jak to říct. Myslíte, že to je z toho? Co mám teď dělat? Můžou semu zauzlit střeva?
Vjde mu to stolicí ,jak píše Ben ,,můj pejsek také to má někdy. Vykaká vlas obalený kuličkama jako korálky. Někdy mu to visí u dupky,,ale já mu to vytáhnu,,,Tak to dělám já.Střeva se nemohou zauzlit tonééé.
doplněno 28.05.15 11:52:Pokud ten pes sáňkuje tak může mít ucpané anální žlázy a to chce vytlačit ,,aby pak neměl zánět,protože si myslím,že síla vlasu ho nemůže bolet ,,jak jsem psala dělám to také,,
Dobrý den, jste si jistá, že je to vlas? Není to nějaký parazit? Zdravím!
doplněno 27.05.15 23:12:Jeden vlas by neměl ublížit. Pokud nepůjde vytáhnout, tak se uvolní později s dalším bobkem.
Asi bych se mu to i dale snazila pomalicku a s citem vyndat..Jestli je mozne zauzlene nevim, ale mela jsem psa pitbula 15 let a casto mi kolikrat venku jedl travu a potom mel problem podobny jako vas pejsek a taky z toho byl sam nestastny, tak jsem mu vzdy s citem pomohla a bylo po problemu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.