Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SOS pejsek spolkl vlas

Od: pomoc* odpovědí: 12 změna:

Prosímvás moje štěňátko asi spolklo můj vlas, před chvílí konal potřebu a vůbec mu to nešlo, jen po kousíčkách, tak koukám co se děje a ze zadku mu trčí vlas. Snažila jsem se mu ho vytáhnout, ale hrozně skučel a asi nešel celý ven. Teď se tu táhne po zemi a jakoby si ten zadeček škrábe, nebo jak to říct. Myslíte, že to je z toho? Co mám teď dělat? Můžou semu zauzlit střeva?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantel*
hodnocení

2x

Zdravím. Klid a žádnou paniku, štěňátku se nic nestane:) Totéž mívají jak tu někdo podotknul když žerou trávu. Netahejte za to a ničeho se nebojte, s dalším bobkem to bude venku.

Úplně a doslova mě napadalo totéž, co Tarantel, když jsem povídání četla. Takže dám jen bod. :-D

hodnocení

1x

Vjde mu to stolicí ,jak píše Ben ,,můj pejsek také to má někdy. Vykaká vlas obalený kuličkama jako korálky. Někdy mu to visí u dupky,,ale já mu to vytáhnu,,,Tak to dělám já.Střeva se nemohou zauzlit tonééé.

doplněno 28.05.15 11:52:

Pokud ten pes sáňkuje tak může mít ucpané anální žlázy a to chce vytlačit ,,aby pak neměl zánět,protože si myslím,že síla vlasu ho nemůže bolet ,,jak jsem psala dělám to také,,

pomoc*
hodnocení

Teď mám deprese jak tomu do budoucna zabránit, samozřejmě denně uklízím a zametám, ale ty vlasy mi prostě padají no nevím co mám dělat :(

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jste si jistá, že je to vlas? Není to nějaký parazit? Zdravím!

doplněno 27.05.15 23:12:

Jeden vlas by neměl ublížit. Pokud nepůjde vytáhnout, tak se uvolní později s dalším bobkem.

pomoc*
hodnocení

Nene určitě to byl můj vlas :(

eivlis*
hodnocení

0x

Asi bych se mu to i dale snazila pomalicku a s citem vyndat..Jestli je mozne zauzlene nevim, ale mela jsem psa pitbula 15 let a casto mi kolikrat venku jedl travu a potom mel problem podobny jako vas pejsek a taky z toho byl sam nestastny, tak jsem mu vzdy s citem pomohla a bylo po problemu..

stenatko
hodnocení

0x

asi bych zato netahal jau *plac*mystím žeby se časem rozložil (ten vlas) psi mají agresivní žaludeční šťávy 10x víc než člověk tak by se měl časem strávit a vykadí ho normálně

pomoc*
hodnocení

Všem děkuji za rady :)
Zřejmě jsem ho vytáhla celý, dnes už kakal normálně a před chvílí jsme byli u veterináře takže jsem v klidu :)

O jaké rase píšete?

To bude ještě několikrát,,,je to normální ,,můj psík jak se mu to stane tak se chová jako.by se styděl chudák,ale nebojte se...

bagar*
hodnocení

0x

Buďte v klidu, našemu psovi se tohle stává pořád. Pokud to nejde poprvé, tak to půjde podruhé. Nechte to zatím být, pejsek si s tím poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]