Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube recenze se psy?

Od: mikca odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jsou youtuberky a dostávají takové ty dárkové předměty aby na ně natočily video atd... tak jestli něco takového existuje i se psy, že mi pošlou třeba nějakou hračku nebo vychytávku a já na to udělám recenzi...
Předem děkuji za odpověď. A jestli ano, tak jak to funguje popřípadě jak si ty lidi vybírají...
Míša :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

linda*
hodnocení

0x

Existují balíčky pro zvířata, kde jsou různé pamlsky, granule, hračky.. Viděla jsem už pár videí, jmenují se třeba dog pet box unboxing(v angličtině) a pak hodně videí v češtině- box4pet, třeba od známé Hany B., Nici Koderový, Týnuš Třešničkový, Lenči a Myšky atd atd.. :). Balíček si objednáš přes tuto adresu box4pet.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]