Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik % minimálně v granulích pro psa?

Od: valii* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den :)

Chtěla jsem se zeptat , kolik procent by mělo být minimálně v granulích pro pejska? Nikde sem se to nedočetla .. :) Děkuji moc

výtka
Upozornění od sys strejc 16. 05. 2015 20:33:11
Ujasněte, co vlastně chcete vědět. Podle Vašich dotazů bych Vám psa (dokonce borderku) rozhodně nedoporučoval. poradte.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná nevíte, jaká procenta, resp. čeho hledáte. Zdravím!

P.S. Já jsem to z Vašeho dotazu nepoznal také.

doplněno 16.05.15 21:07:

Já tu odpověď neznám. To složení granulek nebude u všech stejné, druh masa v nich také může být různý (pokud tam nějaké maso vůbec je). Ale, jestli je nějaké minimální procento, které tam musí být, tak to nevím. Já granule považuji za náhražku stravy pro pejska a nemám k nim extrémní důvěru. Já jsem je používal jako nouzové a rychlé řešení. Ale, na každém druhu granulek, resp. na jejich obalu by mělo být uvedeno složení a snad i podíl surovin.

valii*
hodnocení

Omlouvám se :) Kolik % masa ! :) děkuji

Musíte se zeptat, pro jak starého psa jsou granule chcete. Čím starší úpes, tím méně masa. Štěněcí granule mají vysoký obsah masa a bílkovin vůbec, pro růst a vývoj velice potřebné a nutné. Pro starého psa je maso hůř stravitelné, méně prospěšné, zatěžující..

Na tu borderku si dejte velký pozor. Je to nádherný pes, ale opravdu vyžaduje hodně času, hodně pohybu. Jinak bude velmi nešťasná.

jakkrmit.cz/...

doplněno 17.05.15 10:54:

muj-pes.cz/...

nemamjmeno
hodnocení

0x

Pes je masožravec, potřebuje tedy dostávat větší podíl masa než příloh.

V kvalitních granulích musí být minimálně 50% masa. 70% jako má třeba bezobilná Acana je ještě lepší. Ale pozor, ve složení musí být napsáno maso, nebo masová moučka, ne trik výrobce kde se píše "maso + vedlejší produkty" a uvádí v % dohromady. Vedlejší produkty jsou humus, jsou to třeba rozemleté drápy nebo kopyta, srst zvířat a ostatní nepoživatelné zbytky.

cicko*
hodnocení

0x

Pokud je to pro psy vegetariány, tak 0%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]