Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka se nevrátila domů!

Od: psik* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
mám doma asi osmi měsíční kočičku a dnes se nevrátila domů.
kočičku máme doma, ale přes den-když chce-jí pouštíme ven. Dnes se ale už od sedmi hodin neukázala, možná to bude tím, že se mrouská a v okolí se pohybují kocouři, ale už mám strach. :( Většinou když na ni zavolám tak maximálně na třetí zavolání přijde, ale teď? Prostě nic :( Myslíte, že se vrátí? Opravdu se o ni bojím :(
doplněno 16.05.15 07:56: Omlouvám se, za špatný obrázek.

Kočka se nevrátila domů!
výtka
Upozornění od sys hejkal 16. 05. 2015 09:16:02
Stane se. Smazal jsem ho.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kdysi dávno měli rodiče kocoura. Trochu rváč a tulák. Vždy vyrazil na zálety, vrátil se po čtrnácti dnech, dobitej co to šlo...měsíc byl hodnej, lízal si rány a jakmile byl trochu fit, opět vyrazil. A tak to bylo stále dokola. Pokud si dobře pamatuji, dožil se požehnaného kočičího věku.

raplik*
hodnocení

2x

Kočky se běžně vracejí zpět domů... třeba kamarádova kočka se neukázala víc jak tři dny a pak došla... nebojte se určitě dojde :) pokud se jí teda něco nestalo... což doufám že ne! držím palce :)

psik*
hodnocení

Děkuji mockrát. :)
Já jsem měla dvě kočky, bohužel už obě zemřely, ale byly venkovní, takže jsem s nimi netrávila tolik času. Ta jedna se držela doma, ale druhá, ta se toulala a pravidelně každé léto, na 2-3 měsíce zmizela a pak se zase vrátila.
Ale jak už jsem psala, byly to kočky venkovní, spíše na myši, takže jsem s nimi neměla takový vztah, ale o tuto mám veliký strach. :(

hodnocení

0x

Mrouská se? Je vykastrovaná? Možná, že do tmy zavřískala: Chci koťátka! Kluci, kde jste? :-D No a oni přišli a udělali si grupáč.

doplněno 16.05.15 08:12:

To jsem ráda, že je doma. S kastrací neváhejte vůbec! Příjde s outěžkem dříve, než se nadějete. Nebude čekat na prázdniny, ani na nic jiného. ;) Pohlaďte ji za mě.

psik*
hodnocení

Kastrovaná není, ale chceme jí dát vykastrovat na letní prázdniny :)
Ale neštěstí se už vrátila! Byla venku přes noc a měla pořádný hlad :) Ale spadl mi kámen ze srdce!
pb®
Objednejte ji na kastraci hned v pondělí. Jestli víte, že teď mrouskala a byla venku, tak už je březí. Když budete čekat na prázdniny, které jsou za měsíc a půl, dočkáte se jen nechtěných koťat. Kastrujte co nejdřív, za měsíc už bude pozdě.
sos*

kočička ví, kde je jí dobře a kde má domov

mijamijsja*
hodnocení

0x
Ahoj, zatím buď v klidu.
Mám kocourka, který přeba jednou odešel na dva dny ale věděla jsem že mu nic není protože soused řikal že snědl jídlo jejich kočkám :D. Skus obejít sousedy a zeptat se jestli ho neviděli. Pokud ho nezajelo auto ( což doufám že ne ) tak se o sebe dokáže postarat. Náš kocour už nám párkrát přinesl ptáka nebo myš a dal nám jí před dveře :D. Sám si asi takhle chytá myšky. Držím palce aby se brzy vrátil. :)

joudic*
hodnocení

0x

pokud se nevrati do 3 dnu je po ni, nicmene to nebude ten pripad, vrati se a prinese ssebou v brichu 8 kotat, ktere od vas nikdo nebude chtit :) nemyslel jsem to spatne, ale mam osobni zkusenosti :)

wanesa*
hodnocení

0x

Před 30ti lety jsme měli kočku,která nrmálně chodila ven i když se mrouskala a když začala mrouskat,tak jsme jí neviděli třeba týden...Potom už přišla vždy v tom:)Já jí odrodila asi 3x.byla jsem nezkušená a vůbec mě nenapadlo jí dát vykastrovat.Byla to britka bílá s modrýma očima,takže koťátka se dobře rozdávala.Vždy měla koťátka bílá a modrýma očima,jen jedno bylo s černými fleky ale mělo modrý očíčka.Tak počítejte s tím,že za pár měsíců budete rodit:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]