Nejste přihlášen/a.
Kočky se běžně vracejí zpět domů... třeba kamarádova kočka se neukázala víc jak tři dny a pak došla... nebojte se určitě dojde pokud se jí teda něco nestalo... což doufám že ne! držím palce
Mrouská se? Je vykastrovaná? Možná, že do tmy zavřískala: Chci koťátka! Kluci, kde jste? No a oni přišli a udělali si grupáč.
To jsem ráda, že je doma. S kastrací neváhejte vůbec! Příjde s outěžkem dříve, než se nadějete. Nebude čekat na prázdniny, ani na nic jiného. Pohlaďte ji za mě.
Před 30ti lety jsme měli kočku,která nrmálně chodila ven i když se mrouskala a když začala mrouskat,tak jsme jí neviděli třeba týden...Potom už přišla vždy v tomJá jí odrodila asi 3x.byla jsem nezkušená a vůbec mě nenapadlo jí dát vykastrovat.Byla to britka bílá s modrýma očima,takže koťátka se dobře rozdávala.Vždy měla koťátka bílá a modrýma očima,jen jedno bylo s černými fleky ale mělo modrý očíčka.Tak počítejte s tím,že za pár měsíců budete rodit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.