Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rada první - nepoužívejte, prosím, slovo č...k (tady se to zrovna nehodí). Ale, jinak se zdá, že je to spokojený pejsek-útěkář. Jeho pán to asi ví a tak ho zase zahnal do domu. Zřejmě se to snažil řešit, ale pejsek vždy zdrhne. Pokud se toho pána slušně zeptáte, tak Vám snad řekne více. Zdravím!
doplněno 12.05.15 19:41:No, on může pejsek proběhnout třeba, když někdo špatně zavře dveře nebo vrátka. Píšete, že je pejsek v pořádku, majitel vypadal normálně, tak těžko říci. Úmyslně asi pejska ven nevyhání.
Ale, jestli se s ním potkáte, tak se ho slušně zeptejte nebo vyslovte obavu o toho pejska. Když nebudete drzý nebo sprostý, tak si o tom popovídáte.
doplněno 12.05.15 19:45:Jo, normálně: "Dobrý den, to je Váš pejsek? Já ho často potkávám na ulici. To on asi utíká, že?
A nebojíte se, že ho něco přejede?" No, a uvidíte, jaká bude odpověď. Snad také slušná .
Taky mi prijde rozumne se slusne zeptat a budu s vama doufat v slusnou odpoved.. Nicmene tezko soudit.. Nedavno jsme si adoptovali opusteneho pejska teriera, ale ma divokou povahu a odmita si ode me nechat vytahnout klistaka a hned na me ceni zuby jak vidi pinzetu, takze jsem nasla zpusob jak z nej klistaka dostat. Venku se hned zklidni, nasadim mu nahubek na tu chvili a snazim se z nej venku rychle tu potvurku dostat.Tocila jsem se s nim venku dokola jak blazen na miste, protoze se mi snazil dostat z nahubku a vsimla jsem si, ze me z dalky pozoruje pani s pejskem a divala se na me tak, ze pejska nejak trapim a mucim, ale pritom je opak pravdou. Chci tim rict, ze to nemusi byt ve vasem pripade jak to treba vypada a pejsek je opravdu utekar.Nicmene za zeptani nic jak se rika..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.