Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladé slepice mohou velké mlíčí?

Od: sssf odpovědí: 6 změna:

Mohou mladé slepice žrát velké mlíčí?Prý je moc hořké a pro mladé slepice je to špatně.Začínají jim růst teprve hřebínky

doplněno 12.05.15 18:38:

Je jasné,že velké slepice velké listy mlíčí mohou,ale zajímá mě jestli to velké mlíčí není pro malé slepice moc hořké a jestli to je tedy vůbec dobré dávat spíše kuřicím,nebo jak se to jmenuje,když je to malé a sotva jim začíná rost křebínek.Jestli není lepší jim dávat zatím jen jetel,ten není tak ostrý a hořký*smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte namysli určitě "mlíčáky" listy pampelišek. Určitě můžou, jen jim je nakrájejte na drobno a nejlepší přidat do rozmačkaných uvařených brambor se šrotem. Tak to míchám našim slípkám i s kopřivama.

doplněno 12.05.15 19:31:

Zkuste a když to budou žrát, tak jim to dávejte. Uškodit jim to nemůže. Kolik je kuřatům týdnů?

sebod*

dako. Ty jsi teda dobrej *palec* Já myslela mlíčí z ryb *smich* A říkala jsem si, kde ho tazatel asi tak bere...

nojo, taky jsem si zprvu říkala, proč by jim dával mlíčí z ryb, ale ty přece nejsou hořké. :-D

sebod*

Dako. Já jak tady jen tak v rychlosti přelítnu dotaz, tak napoprvé jsem přečetla : Mladé slepice mohou MÍT velké mlíčí? *zed* Tak jsem přemýšlela, kde ho mají? *smich*

12.05.15 17:24

*smich* *smich* *smich*

pohanka*
hodnocení

0x

Nasekejte jim též mladou kopřivu, té je nyní všude plno a je velmi zdravá a výživná. Mějte rukavice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]