Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachrante mi andulku

Od: jitkasobotkova odpovědí: 6 změna:

Nase andulka snesla pred 8 dny 1 vejce od te doby se nic nestalo ani vejce se nevylihlo. Tedka jsem prisla domu a cela klec byla od krve ale v budce ani ň. Ta andulka ma zobak cely od krve a rozdrasane bricho (viz. foto) moc prosim pomozte dekuju

Zachrante mi andulku
Zachrante mi andulku #2
Zachrante mi andulku #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Dejte jí do klece nějaký myteriál ze kterého si postaví hnízdo, jinak si bude dál drbat svoje peří.

jitkasobotkova
hodnocení

Diky za odpoved ale ma tam uz mesic (od koupeni budky) i "smes" ze zverimexu na hnizdeni z jemneho sena, vaty atd.

angee*
hodnocení

0x

A proč se raději nezeptáte veterináře?

jitkasobotkova
hodnocení

Uz jsme u neho byli a on nam rekl, ze je to z nudy. Je fakt ze ta andulka byla predtim sama ale posledni rok uz neni a s tema ostatnima andulkama si rozumi dobre.

majsterjoe*

Tímto porušuješ zdejší pravidla a svou odpovědí i podstatu této poradny.

bbbb
hodnocení

0x

Andulky věšinou snáší 4-5 vajec je možné že je "zadržela" a nemůže je snést. Veterinář to vyloučil? Jak dlouho je s novými andulkami možná ji napadají.Může se škubat i ze stresu.Hnízdí poprvé? Já bych ji asi oddělil ať má klid a zkuste znovu veterináře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]