Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte prosím zkušensti s granulemi pro Akitu Inu? Jaké jsou nejvhodnější pro ni? Je ji 1,5 let.
Děkuji
To je celkem jedno co je to za rasu. Čím krmíte teď? Děláte se psem nějaký sport? Je v zátěži?
Pes ma bezny pohyb, o vikendech narocnejsi ale zadny sport s nim nedelame, meli jsme pro plan, calibru i brit car, chtela jsem znat zkusenosti od jinych chovatelu v kazdem obchode mi o krmivu rikaji neco jineho tak jsem chtela znat nazor co je pro ni nejlepsi
Vy taky konzumujete jen to nejlepší pro váš organismus? Na značce nezáleží, hlavně sledovat podíl masa ve složení, bohužel je to poslední dobou samá kukuřice a brambory.
Krmili jsme Nutramem (bezobilné), teď zkoušíme Taste of the Wild (také bezobilné) a zatím dobrý. Po jiných granulích byl skoro pořád nafouklý. Musím ale dodat, že je má jen občas (většinou tak 2x za týden), jinak má maso třeba s ryží nebo se zeleninou. Připadá mi totiž, že po mase má mnohem víc energie a je celkově takový veselejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.