Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousnuti hmyzem

Od: hana* odpovědí: 4 změna:
Poslední měsíc se mi na rukách objevují tyhle kousance. Stává se mi to při spaní. V noci mě začala svědit ruka a druhý den ráno jsem tohle měla na ruce. Přijde mi to kousnutí jako od dvou kusadel a za boha nemůžu přijít na to, od čeho to je. Budu moc ráda za každou vaší radu.
Kousnuti hmyzem
Kousnuti hmyzem #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

4x

Nechci plašit,ale když je to v noci a je jich více na jednom místě,tak je nejpravděpodobněji štěnice.Vylézají v noci a když je cokoli vyruší tak přestanou a potom hned kousnou vedle,proto se to projevuje více kousanci blízko sebe.Hodně svědí a někomu i otečou.Napadají části těla co trčí s pod deky-nohy a hlavně ruce,uši...Přišli jsme k nim naprosto nevině a takhle dokousaly přítele(na uchu i devět kousanců vedle sebe)Mě třeba nekously nikdy.Prohledejte postel-záhyby v lemu matrace,rošty-nám se schovaly do krytek co drží lamely a taky na lamelách nebo matraci jdou vidět černé tečky(jejich trus)Dokáží se schovat i do zásuvky,takže hledejte s baterkou a poctivě!Pokud se pletu a najdete jiného tvora,tak gratuluju a buďte rádi.Pokud né tak držím palce.

doplněno 06.05.15 19:12:

Přesně tak,zbavit se jich jedině deratizací firmou a nejlépe dvakrát,jinak se za pár měsíců vrátí.Stříká se postel nejlépe rozebraná,povlečení,matrace a to vše z obou stran...K nám přišly po radiátorových trubkách z bytu nad námi.Všimli jsme si náhodou a díkybohu brzo,než stihly zamořit postel a dostat se do matrace.

hana*
hodnocení

Všechno jsme prohledali a nic nenašli. Ale asi to ještě jednou projdu.

hodnocení

1x

Pokuď to jsou štěnice,musí se pozvat deratizéři a vystříkat celý byt. Syn od sousedů je dotáhnul z ubytovny v cizině,kde pracoval,byli doštípání všichni. Musel se vystříkat jejich byt ,ale i ten nad nimi a pod nimi a několik hodin nesměli dovnitř.Žádná sranda.

hodnocení

0x

Pokud by se jednalo opravdu o štěnice, tak vám dost pomůže a objasní článek na této adrese:

adera.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]