Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám yorkshira 5 let.Před 14 dny podstoupil čištění zubního kamene v narkoze a museli mu vytrhnout 4 zuby.Dostal injekci s antibiotiky. Od té doby ho nepoznávám.Byl takový živý a temperamentní,stále jsem ho měla v patách. Nyní jen polehává,je málo aktivní - žere,ale mnohem méně,nemá problém ani s kousáním granulí (nezdá se mi,že by byl problém v zubech,ale spíš v té narkoze),má také nejistou chůzi,jakoby pajdal,když packy promačkám,zdají se být ok.
Nemáte někdo zkušenost. Myslím,že na veterině se pravdu nedozvím,musela jsem být v čekárně,tak nevím,jak to probíhalo.Dík
Říká se, že narkoza zničí velký počet mozkových buněk. Může to být tím. A také se říkalo, že mozkové buňky nově nedorostou. Ale to není žádná pravda. Jako důkaz je moje Bubu, která po mozkové mrtvici byla hodně postižená. Dcera, fyzioterapeutka, mi vysvětlila, že musím donutit mozek pracovat. Tím, že budeme chodit, volat na ni, přivolávat, dávat ji čichat, ukazovat, ochutnávat, nutit opakovat naučené triky. Zkrátka dělat všechno pro to, aby měla činnost, aby mozek musel pracovat a musel se uzdravit. Ano, dělala jsem to přesně tak. A najednou se psina začala jakoby budit. Mrtvici měla v 8.roce života a dožila se 15ti let v pohodě. Vyzkoušejte, nenechejte ho polehávat a pospávat. Zaměstnejte ho a pak napište!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.