Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit kočičí moč?

Od: janajana odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit. Naše kočička se nám vyčůrala na pohovku a nevím čím se mám zbavit zápachu. Prosim poraďte mi někdo jak to mám vyčistit. Předem děkuji za odpoveď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nám vždy stačila voda s jarem. Napěnit houbičkou nebo kartáčkem a důkladně vyčistit..

pink*
hodnocení

0x

zkusila bych to krémem na holení...nastříkat, nechat působit

lucie*
hodnocení

0x

Smíchejte 3 díly octa s jedním dílem vody a celou oblast namočte. Pro jistotu naneste na větší oblast, než jen samotné postižené místo. Dobře to místo pakvysušte.Nejlépe papírovýma utěrkama nebo suchým hadrdem a odsajte tolik octové vody, kolik ro půjde.A nebo jen poprašte vlhké místo jedlou sodou. Jedlá soda je přirozené čistidlo, které dobře pohlcuje a neutralizuje pachy.Ovšem mi pomohl i třeba vanish na skvrny...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]