Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat chovatelů bojovnic jak na to aby jsem rybky rozmnožila?
Něco jsem si o tom přečetla koukala jsem se i na videa
Tak jsem to chtěla zkusit i já do akvária 50l jsem si dala samečka během pár dní si udělal hnízdo a dneska jsem tam k němu přidala samičku sameček před ní plave roztahule ploutve ale samičce to je uplně jedno poradíte jak na to?
Děkuji za odpověd
Taky jsem něco přečetla a zkoukla pár videí. Takže vím, že k beťákovi se doporučuje ne jedna, ale dvě až tři samičky, aby ji neuhnal. Většinou se pozorují, a podle chování se vybere ta správná. Samotné rozmnožování by mělo proběhnout ve vytírací nádrži, která má nízký sloupec vody, jsou v ní rostliny, minimální pohyb vody.Potom také záleží na teplotě vody, jejím složení...a samozřejmě na tom, jestli má zrovna samička chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.