Nejste přihlášen/a.
Není divná, skutečně si ujasňují"kdo je tady šéf". Ta nejslabší z nich bude pravděpodobně hodně bita.
Hezký den.
Po kastraci se pravděpodobně zklidní, ale pořád si budou ujasňovat"kdo je tady šéf". Králíci se obvykle chovají samostatně v kotcích, to jen móda, která přinesla zakrslé králíčky do panelákových bytů způsobila, že jsou chováni jako společenská zvířata, kterými normálně nejsou.
Když už to je tak, jak se to sešlo, tak si toho kluka nechejte do chovu. Kastrace je užitečná v případě výkrmu, jinak jsem já osobně proti takovému zásahu. Raději ho s někým když-tak vyměňte za třetí holku.
Hezký den.
Děkuji za odpověd!Kluk už je vykastrovaný (pro informaci ostatním, cena 800Kč), bylo to jediné řešení, protože bych své zvíře nevyměnila za jiné jen kvůli pohlaví. Jen mám teď starosti s Tím, zda-li NEJSOU MOJE SAMICKY"TEHOTNE"
za 8 dní jde sameček na vyndání stehů, poznal by už doktor,jestli budou mít samičky mladé? Na druhou stranu s nimi sameček přes den běhal po bytě a v noci spal v kleci už od malička a mladé nemají...
Jak jsem už kdysi komusi řekl, cena králíka se výrazně zvýšila. A to ještě nejsme zdaleka u konce, protože každá další návštěva veterináře rovněž není zadarmo. Jo jsou věci mezi nebem a Zemí, které prostě nějak nejsem schopen pochopit. Ale nic ve zlém.
Samičky pravděpodobně nejsou březí, myslím že byl ještě příliš mladý. Ovšem poznat to lze až v posledním týdnu - březost trvá průměrně 30 dní. Kdyby náhodou měly mít mladé - už jsme tady probírali, co a jak s tím. Tedy jak to odchovat a jak se k tomu chovat. Příslušná diskuse se dá najít v rubrice"zvířata". Ale pokud nevíte co s penězi, je řešením kastrace samiček - lze to prokonzultovat s veterinářem při vytahování stehů.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.