Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za plemeno?

Od: adela* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

našla jsem na internetu tuto fotku a moc mě zaujala.Neví někdo co je to za plemeno? :)

děkuji za odpovědi

Co je to za plemeno?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohl by to být korgi. Velškorgi. Anglická královna má celý život velikou smečku různě barevných a s ocasem i bez. ;) To je krásný kukuč, že?!

Co je to za plemeno? #2
Co je to za plemeno? #3

hodnocení

0x

že by německý špic pejsci.bloger.cz/...

isteron

Špic by mal byť vyšší, a náš mal aj chvost hore a zatočený nad chrbát.

mon*
hodnocení

0x

To bude corgi - podle těch krátkých nohou. Psi jsou to hezký, ale kvůli těm kratičkým nohou, kdy pak pes vypadá jak párek bych ho nechtěla.

Také přímo nesnáším u psa krátké nohy,,,jezevčíky a pod,,

mon a zavináč, všimly jste si, že se tazatelka ptá, jaké je plemeno na fotce? Neptá se, jestli ho milujete, nenávidíte nebo nechcete? Opravdu jste si přečetly dotaz? *hej* Jste zbytečně zlostné a negativní!

adela*
hodnocení

Všem moc děkuji :)

loveanimals*

To bude Velškorgi :)!

cipera*
hodnocení

0x

To není žádné plemeno, ale nějaký kříženeček asi špice, australského ovčáka, šeltie ap. Corgi to není, možná jen částečně :).

caroline*
hodnocení

0x

Kříženeček, ale také v něm vidím něco z korgiho :)

vaccent*

Také bych nemohl tvrdit, že jedná o čistého Corgiho. U toho na obrázku mi nesedí strst a uši, ale kukuč a úsměv sedí. Mám doma 4-letého samce. Celý název plemene je Welsh Corgi Pembrok, pastevecké plemeno. Přirovnání k párku by jej jistě naštvalo, naštvaný Pembrok má v genech jít po achilovce. Jinak kouzelný pes. I když každý pes je krásný, ale jinak. A hlavně u nezkažených psů je nejlepší jejich povaha, naštěstí nepřebrali od lidí ty nejhorší vlastnosti a nikdy nezradí.

angee*
hodnocení

0x

Ano, ano... vypadá to na Velškorgiho. Nádherný pes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]