Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našla jsem na internetu tuto fotku a moc mě zaujala.Neví někdo co je to za plemeno?
děkuji za odpovědi
To bude corgi - podle těch krátkých nohou. Psi jsou to hezký, ale kvůli těm kratičkým nohou, kdy pak pes vypadá jak párek bych ho nechtěla.
Také bych nemohl tvrdit, že jedná o čistého Corgiho. U toho na obrázku mi nesedí strst a uši, ale kukuč a úsměv sedí. Mám doma 4-letého samce. Celý název plemene je Welsh Corgi Pembrok, pastevecké plemeno. Přirovnání k párku by jej jistě naštvalo, naštvaný Pembrok má v genech jít po achilovce. Jinak kouzelný pes. I když každý pes je krásný, ale jinak. A hlavně u nezkažených psů je nejlepší jejich povaha, naštěstí nepřebrali od lidí ty nejhorší vlastnosti a nikdy nezradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.