Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně - cestování autem

Od: peetrs* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máme štěně, kterému je 2,5 měsíce. Už jsme s ním byli 2x na krátké projížďce (cca 10 min). Myslíte, že by zvládlo cestu na chalupu, která trvá 1 hod 30 min, tam pobudeme tak 3-4 hodiny a pak zpátky? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Co by to nezvladlo,neumre:)
layborr*

Tento fešák cestoval v 1,5 měsíci - 4. hodiny , byly 2 zastávky tak se proběhl a jelo se dál.

Štěně - cestování autem

hodnocení

0x

Psi jsou na tom s kinetózou podobně jako lidé. Někdo by mohl jezdit pořád, někomu se udělá špatně už po pár km. Měla jsem 2 psy - matce se dělalo v autě zle, její syn mohl jezdit takřka nepřetržitě a moc si to užíval. Opřel mi packy o záda a "pomáhal řídit".;)

Zkoušejte nejprve kratší trasy. Pes by neměl být nakrmený, raději s ním jet na lačno. Občas zastavit a vzít ho ven, aby se prošel. Je možné mu také podat čtvrtku Kinedrilu. Jaga.

hodnocení

0x

Moji psy, když byli ještě štěňata, se mnou cestovala bez problémů. Občas jsme zastavili na čurání a napití, pohoda. Pes jezdil mezi dětmi na zadním sedadle, fenka stála na zemi u mně a Dorka stává na klíně. Asi už na tohle jsou předpisy, ale každý pes chce něco jiného. Je potřeba vyzkoušet, kde bude v pohodě.

hodnocení

0x

a ty krátké projížďky zvládalo bez problému? pak bych to zkusila... samozřejmě s přestávkami někde u lesa a procházkou, aby si auto spojilo s něčím příjemných a příště se už těšilo na projížďku ;) a nalačno, pro jistotu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]