Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,když chovám šneka z venku,musí mít půdu nebo stačí tráva? Děkuju.
doplněno 14.04.15 19:42:Já totiž myslím,že je mu to úplně jedno,na čem leze,stejně si vždy vybral vršek terária .Jen mě to zajímá,abych mu nějak neškodil,to bych nechtěl.
Ahoj, já bych ho vypustila a poříidla si zajímavější zvíře .. Určitě baští nějaké breberky i z půdy, ale i na trávě a zelím si pošmáknou... Hlavně nastuduj nějaké minerály, díky kterým si tvoří pevnou ulitu, vápník atd...
... (i pakobyllka je zábavnější)
)
Dovolím si odporovat. Jsem velký kočkomil, ale naše 3 šneky mám fakt ráda. Jsou zajímaví a je s nimi sranda. Dají se i trochu ochočit a navíc vás poznají. Po čichu. Syn je koupe, venčí, mazlí
Důležité je, aby měl šnek přístup k vápníku, kvůli ulitě. Na to se kupuje sépiová kost, cca 20 kč. Oni ji pak ožírají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.