Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny milovníky pejsánků. Mám jednu pro mě velice důležitou otázku. Pořídila jsem si dvě osmitýdenní štěňata jorkšírů. Ještě nemají za sebou celkově veškeré očkování. Proto je učím chodi zatím na záchůdek doma. Proto jsem pořídila toaletu s plinkma Puppy trainer a i kapičky puppy trainer aby se rychleji naučili...problém je ten že pokud to nakapu na plínu, štěňáňa to olizují a čůrají mimo plínku... Podotýkám že původně byli učeni jen na plínku ale každá druhá loužička byla mimo... Prosím o radu z jakého důvodu kapičky chtějí olizovat a zda-li máte někdo nějaké zkušenosti jak naučit chodit pesana na jedno místo.
Děkuji moc!
Od osmitýdenních štěnat nechtěj čůrání na jedno místo ,to až v pozdějším věku.Plíny neznám tak neporadím.Co poradím do 3 měsíců pejsky hlídat co nejvíce jsou ted hodně náchylní a jak už jsi napsala nemají veškeré očkování,drž je co nejvíce doma ven na chviličku.Na to čůrání stačí noviny.Neboj vše zvládneš ,ale počítej ,že budeš mít ted chvilku doma tornádo..
Děkuji za odpověď. Asi po těch drobečcích chci moc... Ale přeci jen jsem si myslela že během týdne co je máme doma by se to mohli naučit. Ještě jim dám tedy čas a připravím se na lítání s hadrem
Naštěstí si nečůrají do pelíšku ani nám do postele kde s námi spinkají. Ale stále mi vrtá hlavou proč jim tolik voní ty kapicky které je mají naučit čůrat na jedno místo
Doslova si tu vůni nechtějí zničit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.