Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký obojek proti klišťatům?

Od: juk odpovědí: 7 změna:
Dobry den, který z uvedených obojků vám příjde nejlepší? Foresto, kiltix, či scalibor? Je to na německého ovčáka. Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Léta jsem používala Foresto, řpesto za sezonu tak 3 klíšťata byla, vloni jsem poprvé koupilo Bio obojek rovněž do Bayera, stojí pouhých 98 Kč, voní po levanduli a pejsan neměl ani jedno, tak jsem ho letos koupila zase.

hodnocení

0x

Dobrý večer.

Už asi pět let dáváme našemu psu obojek Scalibor. Máme drsnosrstého jezevčíka který proleze každou houštinu a za těch pět let měl snad jen dvě klíšťata a blechy asi nikdy, protože se vůbec nedrbe...

Jsme s ním spokojeni, může s ním i do vody a obojek je bez zápachu, což je třeba u psů, kteří jsou v bytě velká výhoda.

micinka123*
hodnocení

0x

Nějvětší chválu jsem slyšela na Foresto a Scalibor. Já obojky nepoužívám, ale kdybych si měla vybrat z uvedených, tak rozhodně vede Scalibor a Foresto. Kiltix taky není špatný, ale lepší mi prostě přijdou ty dvě značky, co jsem už zmínila. Soudím podle zkušeností jiných majitelů.

aislim*
hodnocení

0x

Ja kupuji Scalibor a jsem velmi spokojena.

72mona3*
hodnocení

0x

Asi 14 dní máme Foresto a nikde žádná bleš ani klíště. Vybírala jsem ho podle toho, že na něj jsou dobré recenze (nemyslím tu reklamu v televizi :) ). Na některé obojky proti klíšťatům mohou mít psi alergické reakce (a protože mám malého citlivku, tak jsem vybrala ten, u kterého je ta pravděpodobnost nejmenší). Mona.

astik
hodnocení

0x
Již léta používám Scalibor, je bez zápachu, je pružný, tenký, nešpiní a je bílý. Když se umaže, dá se umýt, aniž ztratí své vlastnosti. Ale žádný prostředek není 100%!

lenkka
hodnocení

0x

My používáme na čivavu foresto,je nejméně cítit a nikdy neměla klíště :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]