Nejste přihlášen/a.
Minulý víkend můj kocourek zůstal ráno v pelíšku a vydržel spinkat s malými přestávkami víc než 50 hodin. Odmítal jídlo, jen se občas napil vody, měl zvýšenou teplotu, ale jinak žádné příznaky nemoci. V pondělí to bylo o něco lepší, ale stejně hodně spí i když už se aspoň nají. Občas kýchne, ale jinak mu nic není. K veterináři se mi zatím nechce, zbytečně by do něj cpal nějakou chemii. Máte nějakou podobnou zkušenost? Děkuji
Kocourkovi je 61/2 roku, je očkovaný, v lednu naposledy odčervený. Žije v bytě, chodí jen na zahrádku, kde nikdo jiný není. Z očí ani z nosu mu neteče, ouška má čistá, vyměšuje normálně. Napadají mne akorát dvě možnosti - ve čtvrtek jsem mu dala kousek vepřového masa ( moje blbost ) a taky mohl chytit tu myš, co si sem natáhl před cca 14 dny. Moc myší v životě nechytil, narodil se v útulku a možná ještě žádnou nesnědl. Teď už je mu pátý den dobře, tak snad nic nehrozí...
wamp - doktor od compu , zvýšená teplota není sama od sebe , vždy má svou příčinu , a že tu příčinu vyléčí spánek fakt napíše jen tady compodoktor.
Kolem sebe můžete mít co chcete , ale kočku tazatelky jste nikdy neviděla a určila diagnozu - vše bude jen lepší , navíc Vaše slova - nikdy jsem se s tím nesetkala dotvrzují jen ,že jako část místních (ne jenom Vy) odpovidajících se tady na poradně vyjadřuje k věcem o kterých nemá ani šajn, no hlavně že odpoví .
majsterjoe - z teplotou se většinou chodí k dr,(a kdž to nepochopíte z mé první odpovědi ) u kočky to může být vnitřní zranění , zánět a dalších X nemocí , ale
tady mi to připadá spíš jako věštírna než poradna když léčíte od compu .
V každém případě má Wamp nárok zažádat si o Nobelovku .
jj, máme podobnou zkušenost. Bylo štěně, co pořád kňučelo a brečelo, nechtělo si hrát ani jíst, nemohlo spát. Tak ho vzali k doktorovi, aby se podíval co s ním je. Doktor zjistil, že štěně je plné blech. Štěně odblešili a ono lehlo a spalo dva dny v kuse.
Není to i váš případ? Neodblešili jste to kotě?
Občas kýchne...to stačí..já jsem si takhle přivezla kocourka malého,který "jen " občas kychnul a nakonec z toho byla ošklivá bakterie ,kterou nakazil i mou zdravou dospělou kočku,ta měla z toho hnis v očích,kýchala,zvracela...brali oběma krev a kovcour byl nositelem té bakterie...léčili jsme to 2x za sebou antibiotiky 5 týdnů,oběma musel brát krev a to nemluvím o kapkách do očí-5 týdnů po 4 hodinách,to byl očistec...Takže bych raději šla na veterinu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.