Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj britský kocour (6 let) má veškeré příznaky idiopatické cystitidy, byl dvakrát na rozboru moči a žádné bakterie nebo struvity v moči neměl...pouze stopy krve a snížené pH. Veterinářka mi doporučila granule od Puriny na rozpouštění struvitů, ale já po hledání na internetu jsem objednala Hills C/D Urinary Stress granule i kapsičky, protože mi přišly vhodnější. Granule mi jí, ale mám problém s kapsičkami. Četla jsem, že mokrá strava je vhodnější na léčbu, ale kocour mi maximálně olíže gel z masa a dál se nezajímá. Je nějaký způsob jak ho přimět? Objednávat obdobné kapsičky a zase vyhazovat peníze za něco, co jíst prostě nehodlá, je stresující zase pro mě.
Děkuji za případné odpovědi
Na kapsičky bych se vykašlala, jsou příšerně drahé. Buďte ráda za to, že kocour jí granule. Já jsem takhle měla rok na dietě kočku, která žádné granule nejedla a ochotná byla pozřít jen ty kapsičky. Pokud chcete, aby přijímal více vody, zkuste granule namočit (třeba i do vývaru), jestli by to jedl. Aby kočky více pily, prodávají se různé fontánky. To se kočkám líbí, voda pořád cirkuluje a je filtrovaná. Nebo dát víc mističek s vodou po bytě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.