Nejste přihlášen/a.
pošlete foto, z toho se dá už něco poznat. Bety jsou krásné, ale nikdy jsem je nechoval. Jsou s nima jen problémy. Individualní typy, samec pouze sám.
doplněno 23.03.15 20:59:Zase jsem si naběhnul s Tlamovcema, už je mám deset let, sami se množí, a né a né vymřít. Chci si udělat Amazonii s pár neonkama a hlavně bez čištění. Bohužel to bude asi dlouhé.
Betty jsou háklivky, jak jsou chudinky přešlechtěné do všech těch úžasných barev, tak mnohdy nevydrží ani rok :/. Já bych léčila vodoléčbou - každý den vyměnit pár litrů alespoň půl dne odstáté vody.. Ale i bettka potřebuje zaběhlé akvárko, tak jestli tam není problém s NO3, nebo vysoké PH. teplota?. Akva je malá chemická laboratoř . Sůl se mi také osvědčila.. A hlavně nějaké rostlinky, chemii bych úplně vynechala - nikdy mi to nějak zvlášť nepomohlo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.