Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pro králíčka už mám klec (viz velice nekvalitní foto)
ale chtěla bych se zeptat, jak pokračovat, aby králík přestal vydávat zvuky když někdo k němu do klece dává ruku (po pohlazení mém už přestane ale ze začátku u ostatních vydává jakoby kňučení)
aby přestal předníma packama škrábat když k němu dáváme ruku nebo dáváme žrádlo, při tom žrádle aby ani nekousal ...
nevím, jak ho naučit si zvyknout, králíček před ním, byl v pohodě hned po prvním dne ...
Má volný přístup, nechávám otevřené pořád, pokud nejdu někde pryč ven, pokud sem doma má otevřeno se shora i v jeho výšce ze strany, může kdykoli bude chtít vyhupsnout, jen ještě na noc zavírám
A právě naopak, doma máme x zvířat, ale s žádným jsem nikdy neměla takovýto problém, z obou stran rodičů byli vždy zvířata, myslím si, že u nás by to stejně ani bez zvířat nešlo, všechny zvířata v pohodě, jen u králíčka byl asi problém,že byl venku a nezvykl si
No pokud má téměř pořád otevřeno a nechce ven, tak tomu nerozumím. My když jsme ho pouštěli, tak jsme ho museli pořád hlídat, aby neokusoval dráty. Náš taky neměl domeček a klec byla podobně veliká.
"vždyť k němuskoro nikdo nechodí, občas tam zajdem zkusit jestli příjde ..."
Tobě opravdu nepatří do rukou žádné zvíře. Trápíš ho tím, že je zavřený o samotě a pak se divíš, když máš náhodou náladu k němu přijít, že se bojí, protože v těsné kleci nemá kam před tebou utéct a dává to svým způsobem najevo. Většina živých tvorů potřebuje pohyb a společnost. Společnost neznamená fyzický kontakt. Pokud o něj stojí, tak si o něj umí říct. Už jsem to tu někde psal, pro tebe je opravdu ideální plyšák.
Tak jsem se špatně vyjádřila no, jako že má klid, že mu tam nechodíme ho strašit ... jinak u něj jsme často, máma mu něco donese, já mu donesu třeba mrkev ... v pokoji tam jsme a mluvíme na něj, tak sorry já vím, vyjadřovat se asi neumím
aha plyšák, no toho taky mám dokonce několik, někdy mě bavíte, opravu ... někdo něco napíše a vy si z toho vezmete co chcete ale nepodíváte se z druhé strany xD
Tomuhle říkáte klec na králíka? To je klec velikostně tak na křečka! Králík tam nemá ani domeček - úkryt. Katastrofa. Vám prostě zvíře do rukou nepatří a to jestli je plaché je ten nejmenší problém.
doplněno 22.03.15 20:36:Já nejsem "ehm nějaký", ale nějaká a s králíky mám několik let zkušeností. 60tka je zoufale malá klec, to je opravdu pro křečka (to, že je lidé týrají v pidi-klíckch na tom nic nemění). Ten králík to má otevřené ze všech stran, nevejde se mu tam ani ÚKRYT! Každé zvíře potřebuje úkryt kam si může zalézt.Pak se nedivte, že je VYSTRESOVANÝ.
Jasně, no tak fotka zkreslije je to 60 co říct vy budete zrřejmě nějaký ... navíc králík může kdykoli jít ven -_-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.