Nejste přihlášen/a.
Našla jsem fotku na internetu. Nicméně sto koček, sto chutí.. Dokud to nevyzkoušíte na té Vaší číče, stejně Vám názor nebo zkušenost někoho jiného, bude úplně k prdu ![]()
A nejde jen o chuť, ale třeba ne všechny granulky mé kočky dobře tráví. Po některých i více zvrací a po jiných když nezvrací, tak jim výrazně více smrdí hovínka atd..
doplněno 17.03.15 09:57:JJ já vím, lepší jsen nenašla.. alespoň tvar.. Ta jedna moje potvora má totiž např. raději granulky drobné a tvarované ![]()
Velikost granulky by měla být cca 9,5mm
doplněno 17.03.15 11:06:JJ ono to chce zkoušet, dokud nenajdete ty pravé jak pro Vás, tak pro kočičáky
Třeba trefíte napoprvé. ![]()
Dobrý den, našel jsem jen pozitivní recenze na toto krmivo. Podívejte se viz odkaz - je tam celý popis výrobku, jeho složení a právě i ty recenze. Poslední z nich cituji: "Granulky našim kočkám chutnají a mají i menší tvar, takže je mohou žrát i naše starší kočky, které nemají zuby...
takže spokojenost."Zdá se, že to kočičkám opravdu chutná a jsou spokojené. Zdravím!
doplněno 17.03.15 09:35:coklit - fotka dobrá, ale chtělo by to nějaké měřítko velikosti pro srovnání.
doplněno 17.03.15 10:19:milkyway - tak to těm kocourkům musíte ukázat, jak Vám to chutná a oni se už přidají
.
Jestli jim zachutnají, to vůbec nikdo nemůže vědět dopředu. Nejjistější je, najít obchod, kde granula rozvažují a pak koupit trošku, vzorek. Nejenže budou jíst, ale budou jim i svědčit, bez srajdy a bez svědění kožíšku. Podle toho potom koupit celý pytlík.
Takhle jsem kupovala asi 5 vzorků a dalších 5 mi daly kamarádky, než jsem našla ty. které psina žere.
Jestli budete kupovat vzorky, zeptejte se na Calibra. hladova-miska.cz/... Nedávám odkaz na obchod, ale na granule. Moji mladí s nimi mají velice dobrou zkušenost. Toleruje je i kocour, který měl velice často srajdu.
doplněno 19.03.15 17:14:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.