Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana před velkými psy

Od: nyx odpovědí: 5 změna:

Máte někdo zkušenosti s ultrazvukovým odstrašovačem psů? paralyzery-vychytavky.eu/...

Prosím jen konkrétní odpovědi, a ne typu proč a na co! Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedoporučuji. Není u nás vyzkoušen a informace k výrobku prakticky žádné nejsou. Nekupovat!

snidy*
hodnocení

0x
Pokud se bojite psu a mate strach ze vas napadnou, tak nejidealnejsi dle meho je paralyzer. Psi se boji elektriky a paralyzer zarucene funguje..

odstrasovactip
hodnocení

0x

Tak to si koupím. Já mám paralyzér, pepřák, osobní alarm.

Stačí jenom spustit alarma pes co se řítí k nám bez vodítka zdrhne opačným směrem.

U nás venčí stafordy bez vodítka, bez náhubku, takže si hlídáme našeho psa na vodítku.Nejen my, alei ostatní sousedi. Jsou tu dva takoví majitelé psů, kteří kašlou na to, že jejich pes nemá přivolání a mají je na volno... K napadení už došlo, jednou, nikomu to nepřeju. Staford vůbec neposlouchal a vybral nám psa doslova z vodítka. Když apeluji na majitele toho psa, že když nemá přivolání, at si ho dá na vodítko, tak nekomunikuje, je mu to jedno. Proto už to řeším takhle. Ten pes zato nemůže, že má majitele , který ho nechá na volno bez přivolání, ale já tím TRPĚT NEHODLÁM. Tady rasa si o něco málo nerozumí s ostatníma , je sice hodná k lidem se kterýma žije, ale pustit to na volno, je jasný, že vybere nejbližšího psa a to ho vy můžete mít na vodítku, prostě doběhne k vám a ütok na psa. Ještě horší kombinace, nemá přivolání ,silný pes a arogantní majitel...Příště si pořídím už taky staforda a toto už nebudu řešit. ))-neee, to není řešení))

Je jasný, že se do mně pustí majitelé stafordů, ale nejdříve si ještě jednou pročtěte, že vinu nedávám danému plemenu, ale jeho výchově a že píšu , že si rozumí o něco málo s jinýma psama, nemyslím tím celá rasa, ale to je zase výcvik. A trvdím, že je rozdíl, když se na mně žene pudl-obrazně řečeno, než toto plemeno. Taky jsem stoprocentně přesvedčena, že tento silák , staford a podobně, nepatří do rukou kdejakému chovateli, pak je z toho jenom problém.

Jinak velké dík za tip na odstrašovač.

Připadá mi to celkem předražené. Jasně . . má to na rozdíl od Aukra jasně danou záruku ale na aukro to stojí polovičku a ještě na tom prodejce něco trhne takže tohle už musí být extra vyžírkové. Já koupil "policejní" baterku s paralyzérem když byla v akci za 150kč a prodejce záruku slibuje taky. Navíc jde o výrobek prodávaný včetně akumulátoru s vestavěnou nabíječkou. Kombinace s baterkou má sice svoje mouchy protože po dvou hodinách svícení už paralyzér jiskru nehodí zatímco baterka dál svítí , takže na to člověk musí myslet a včas dobíjet. Ale 700,- bych teda nedal.
odpudzostaf

Paralyzer doporucuji. -odzkouseno ,funguje.Mate nekdo zkusenost i s tim odpudzovacem, co je zde uveden vyse?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]