Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocourkovi teče z oka hnis

Od: milky odpovědí: 7 změna:
Dobrý den poradí někdo byla jsem na opraci manžel měl na starost naše zvířátka přijela jsem z nemocnice a při uvítání s klcourkem koukám a teklo mu z očička myslela jsem že by ospalka no nic očičko jsem mu vyčistila a stále teče čistim dál má trochu červenou spojivku ptala jsem se manžela co se stalo prý neví prý se to mohlo stát že si hrál s kočičím bráškou a ten ho při hře asi drápkem sekl yo očička jinak nevím co by jinak z čeho by to mohlo být možná i zánět spojivek?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milkyway*
hodnocení

1x
Já na radu naší veterinářky koupila kapičky na čištění očiček obsahující desifekci a trochu antibiotik náš maličký kocourek se popral dalším svým spolubydlícím máme tři kocourky takže váš manžel má asi pravdu že ten váš dostal drápkem od druhého při hraní no čistím očičko 2-3 krát denně a po třech dnech očičko jak ho měl červené v rohovce jako váš už pomalu není vidět hnis už ani není jen ráno má pod očičkem jako by ospalku kterou ined vyčistím očičko už vypadá dobře

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jedná se pouze o jedno oko? To by byl asi skutečně úraz. Zajděte (Vy nebo manžel) s kocourkem zítra na veterinu. Můj pejsek měl jednou zánět spojivek, měl to v obou očích, ale nemohu si vzpomenout, zda mu z očí teklo - nemohl je pořádně otevřít na světle. Zdravím!

doplněno 10.03.15 22:49:

No, nejsem si jistý, zda může být zánět spojivek jen v jednom oku - řekl bych, že je oko pohmožděné a měl by to vidět veterinář. Také vyloučí nějakou jinou chorobu.

milky
hodnocení

Jen jedno očičko pravé

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste kocourka nechat prospat 2 vydatné spánky takže klasicky ráno a večer..:) Může se to zpravit samo- jinak zánět spojivek se opravdu rychle dostane i do druhého očka - tak to pak bude chtít veta.. Pak kapat, nebo mazat ( mastičky jsou lepší!) a vytírat, ale nebojte, rychle se to ztratí..

joudic*
hodnocení

0x

kupte klasickou (lidskou) mast Opthalmoseptonex, nebo jak se to jmenuje, v lekarne... dostal jsem ji na predpis z veteriny

lucie*
hodnocení

0x

Našemu kocourkovi jak trochu odrostl začlo téct taky.Byli jsme u veterináře a dostal kapky,že to buce dobrý a nic.Potom dostal jiné a pokud prý nezaberou tak to není "nemoc"ale jen to že ho má malé.(hodně srostlé víčko v rozích)Nevypadá na první pohled jinak,ale slzí mu tím hnědým hnisem pořád a nic s tím neuděláme.Někdy vypadá hrozně zuboženě,ale už víme,že to nic není.Fotka tmavá ale vidět to jde.

Kocourkovi teče z oka hnis

wanesa*
hodnocení

0x

Můj kocourek měl kdysi taky v očíčku hnis,a dostal kapky na tři týdny -antibiotika po 4 hodinách kapat do očíčka.Ještě mu dělali nějaký test,jestli nemá poškozenou rohovku.Takže být vámi,mažu na veterinu,než o očíčko přijde a dá se mu to i do druhýho očíčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]