Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nylonový výběh pro morče

Od: pepik* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,mám zájem si koupit nylový výběh pro morče ze stránky m.heureka.cz./... Morče bydlí v bytě takže v zimě bych výběh měl vevnitř a v lětě buď na balkóně nebo na chalupě na zahrádce.Jestli jste ochotni se podívat i na jiné vnitřní a venkovní kvalitní výběhy nebo dokonce někdo máte podobné výběhy pro morče tak mi odepište.A je nylový výběh kvalitní?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pepíku, dej odkaz na výběh, ne na Heureku. ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Oprava odkazu:
heureka.cz/...

hodnocení

0x

Tedy nevím. Doba se změnila, ale že by se změnila i morčata?! Měl jsem jen 2, dohromady 14 let. Obě dvě se vyzvačovala tím, že jim bylo úplně jedno, kde vykonají potřebu. Tedy podlaha buď pevná a omyvatelná nebo s podestýlkou, v létě pak žádná. Jedno bylo ochočené a na zahradě na volno, druhé mělo posuvný příbytek stlučený ze 4 prken a z vrchu králíkářské pletivo. Tyhle moderní vymoženosti mě nějak neberou. Tolik můj názor. Strkat morče v létě na balkon mi přijde jako hazard kvůli teplu, ale třeba jej máte dobře orientovaný...

esme*
hodnocení

0x

Já vám nevím, ona se dnes dělají morčata bez zubů? Mám pocit, že ta co jsem měla jako dítě rozkousala vše co nebylo kov nebo sklo... *smich* Dávali jsme jim na okus např. starou vařečku, a sjela ji na třísky...

Abyste z té hrádky neměli doma jen další nefunkční drahej krám. Nebo budete sedět u ohrádky a morče hlídat?

pepik*
hodnocení

Tak když jste tak chytří tak co mi vy doporučujete a proč by to morče mělo rozkousat samosdřejmě nebudu u morčete sedět abych ho hlídal jak budu pryč morče bude v kleci ale je to kvalitní nebo ne máte někdo doma vnitřní výběh pokud jo pošle obrázek nebo jste našli vhodný do bytu tak mi pošlete odkaz.
esme*

Už jste nějaké morče doma měl? Asi ne, protože byste sám usoudil že látkový výběh je nesmysl (a nylon je také látka) protože ho morče pravděpodobně prokouše. Je to totiž hlodavec! *frajer*

Takže jak tu někdo psal - nejlépe asi dřevěnou ohrádku, navrch pletivo. Dřevo sice morče časem taky asi okousne, ale než vyhlodá díru aby mohlo utéct, tak si toho všimnete a klec opravíte.

My měli zamlada morčata v akváriu, později syn zkoušel drátěnou klec po papouškovi, oboje fungovalo.

pepik*
hodnocení

ještě se podívejte na tento odkaz www.mujchov.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]