Nejste přihlášen/a.
dobrý den ,prosím vás slyšel sem o bojovém plemenu psa který je křížený s třema rasama boj. psů tento pes stoji bez papírů asi 60-80 tis. s papírama tak okolo 120 tisíc . Tento pes byl hlavně určen na psí zápasy rád bych si takoveho psa pořídil moc děkuji za snahu prosím pokud neěco o tomto psovi víte napište mi na mail dagar8@seznam.cz dekuji mnohokrát .
Tam si toho tvyho cokla najdi.
Jinak mne prijde dost uhozeny porizovat si psa o kterem vubec nic nevis, ani jak se jmenuje a jestli vubec existuje, a to jen proto, ze je super extra mega silnej, krvelacnej nejkrvelacnejsi, zere maly deti a stary babky na pockani.
Hlavne aby Te neprerost pres hlavu...s tim Tvym ocividnym pristupem.
to se omlouvam tak sem to nemyslel ale rad bych se neco o tomto psovi neco dozvedel zajimam se o takove rasy a druh psů ale rad bych si poridil neco pratelskeho ale aby se dokazal za sveho nejlepsiho pritele postavit neco jako staffor nebo dobrman
Kde jsi se o té "rase" dověděl? Pokus se více rozepsat, co o něm víš. Pokud je to něco co si lidé sami nakřížili v nedávné době, skutečně pak nemůže mít papíry, tzn. průkaz původu. Každý dobře vychovaný pes se dokáže postavit za svého pána. I ten malý kříženec. A hlavně chov takového silného psa skutečně potřebuje dobrý a pravidelný výcvik, hodně péče, vytrvalosti, důslednosti a lásky a ideálně ještě zkušenosti s chovem. Jsou to většinou velmi dominantní tvorové a každé pochybení či nedůslednost se zrovna nevyplácí.
jako vi mi rikate neco o mndraku me je 16 let a proste by me to jen zajimalo neco videt o tom psovi treba fotku nebo neco nerikam ze si ho budu porizovat jen nemam rad psi co vazi 3 kyla s posteli a sou jen na mazleni
a tu o červené karkulce také znáš? Jen na mazlení je spousta psů, třeba i doga. může to být sebevětší pes a bude stejně mazlivý jako čivava. a abys věděl tak pojem bojové plemeno vůbec neexistuje, je to jen název lidí k teří mají stejný názor jako ty. Bojové plemeno je třeba i jezevčík, víš kolik lidí už takhle malý pes pokousal? jsou daloeko ostřejší než cokoli jiného. Já mám třeba bulteriera a je to mazlík který se mnou spí v posteli,ale když je potřeba a NA POVEL tak hlídá. Každý ho psa si musíš vychovat!
Pes křížený třema rasama nemůže mít papíry. Možná nerozumím otázce, ale pochybuji, že takový pes existuje. Jestli chcete dobrmana, musíte si uvědomit, že pes potřebuje výcvik. Není to plemeno co můžete nechat růst jak dřevo v lese. Zajděte si na nejbližší kynologické cvičiště ať vidíte co to obnáší. Ptejte se, ptejte se, ptejte se...Mít psa a lépe vychovaného psa, chce moc moc času a trpělivosti. Vím o čem mluvím, možná by chtělo ještě nějaký čas počkat, 16 let je nádherný věk, ale co škola, není na obzoru intr, výška? Co pak se psem? Popřemýšlejte o tom...
já se omlouvám spatne sem to vysvetlil ne ze ten pes je krizeny se trema rasama ale ze ma v korenech stafforda pitbulla a jeste cosi... jako psa mam dobrmana dobre vycviceneho mame velky dum a pozekem a dost prostoru aji casu na psa popr psi táta vi co obnasi takovy pes... uz dobmana cvicil a ted je mily a poslusny . a k tomu psu pochazi s jakeho si ostrova u rovniku ale vazne nevim odkud...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.