Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za zbarvení jorkšíra?

Od: jorksir odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěla bych vědět co je to za zbarvení jorkšíra?

děkuji za odpověd :D

Co je to za zbarvení jorkšíra?
Co je to za zbarvení jorkšíra? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když jsem přišla o svoji 15ti letou kníráčku, která se mnou žila třetinu mého života, vypadalo to, že to neustojím. Osud mi, během několika hodin, nadělil štěně jorkinky. O jorcích jsem tenkrát vůbec nic nevěděla. Tak jsem se vypravila na mezinárodní výstavu v Ostravě, abych se dozvěděla, jak vlastně mají jorci vypadat. A úžasla jsem, jak různí jsou. V jakých barevných kombinacích, s jakou úpravou srsti a vůbec celým vzhledem. Takovíhle zlatí, mám pocit, že tam také byli. Je už to sice 10 let, ale přesto jsem o to přesvědčená. ;) Také, ikdyž jsem kníračky stříhala nějakých 13 let a přivydělávala jsem si tím, uměla jsem to, zašla jsem za odbornicí a nechala ostříhat hlavičku, nožky, zadeček. A po nějaké době jsem ji nechala ostříhat celou. Od té doby si ji stříhám sama. Vašemu pejskovi bych nechala delší srst na hlavičce a ouška bych ostrříhala jen asi do 1/3. Ne celé. Nebyl by tak ušatý, oslíkovský. A taky na kořeni nosu bych vystříhala to, co zakrývá očička. :-D Každopádně, je to moc krásný zlatý jork. Pohlaďte ho za mě ;)

doplněno 05.03.15 06:59:

annonce.cz/...

zvirata.inzercebazar.cz/...

trhzvirat.cz/...

Té barvě se říká golddust.

doplněno 05.03.15 16:33:

Dám fotku, jak to vypadá, když jsou ouška ostříhaná jen nahoře. A taky, když je vystříhán kořen nosu.

Co je to za zbarvení jorkšíra? #3

hodnocení

1x

Je zajímavě zbarvená ,,je překrásná -zajímavá..Jak kouká bobeček.

hujer123*
hodnocení

0x

Ať je jakákoli, neodpovídá standardu plemene.

liu*
hodnocení

0x

Celý náš život provází yorkové, přiznám se, že jsem se s touto barvou nesetkala, měli jsme jednu princeznu, která bohužel umřela minulý rok v nedožitých 17ti letech, jako malá byla černá a postupně každý rok světlala a světlala, nakonec zůstala taková klasická - černo-béžová.. ale věřím, že kdyby tu ještě pár let byla, že by třeba byla světlá až takhle, jako ten váš york :-D nyní máme malou slečnu a ta je černá jak uhel, prý tak už zůstane. Obě byly papírové. Důležitý je čumáček a ten má ta vaše krásný :) Jak radí nade mnou ohledně stříhaní, je to pravda a super doporučení ;)

mon*
hodnocení

0x

Zadneho jorksira nevidim.. jen nejakeho vorecha.. mozna to bude nejaky ten biewer(coz je vorech taky).. A nez me nekdo napadne, ze nemam rada vorechy, tak mam doma dva. ;)

jorksirek
Alespon muzete napsat vorisek a ne hned urazet krizene pejsky
A asi tezko to bude vorisek kdyz jsem na vlastni oci videla rodokmeny obou rodicu pani chovatelka mela dva jorky s pp pejska a fenku ale nemela ch.s
takze bohuzel stenatka bez pp :(
jeho tatinek byl biewer a mamka bilozlata
jorky jsem chovala takze vim jak vypadaji psi s pp takze muzu rict ze jeho rodice 100 procentne pp mely

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]